Emeğinize sağlık

Emeğinize sağlık

Şehit Asb. Kd. Çvs. Fatih YILMAZ Üst geçidi tabelası tadilatı yapılarak yerine asıldı.

Bandırma  Atatürk Caddesi, 600 Evler girişinde bulunan Şehit Asb.Kd.Çvs. Fatih YILMAZ Üst geçidi tabelası tadilatı yapılarak yerine asıldı.

Zamanla deforme olması nedeni ile yenilenen Şehit Asb. Kd. Çvs. Fatih YILMAZ Üst geçidi tabelası bu gece sepetli vinç marifeti ile yerine monte edildi.

Yoğun trafik akışı nedeni ile gecenin ilerleyen saatlerine alınan montaj çalışması, oldukça yorucu olmasına rağmen, montajın tamamlanması ekipte yorgunluk kalmadı.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Şube başkanı Gazi Ecevit Karakoyun, "Şehit Asb.Kd.Çvs. Fatih YILMAZ Üst geçidi tabelası yenilenerek yerine asılması camiamız adına sevindirici bir harekettir. Bandırmamızın tüm üstgecitlerinde kahramanlarımızın isimlerini yaşatan Bandirma Belediyesine ve emeği geçen  herkese teşekkür ederiz." dedi.

Karakoyun, "Ayrıca alt geçit bölgesi ile ilgili  Bölge Karayollarına dilekçe verip yaklaşık 100 günü geçmesine rağmen halen bir yanıt alamadık.  Şehit ailemiz adına dilekçemizin takipçisiyiz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Emeğinize sağlık
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı