Emekçi kadınlardan ulvi dayanışma

Emekçi kadınlardan ulvi dayanışma

Bandırma ve Erdek´te, Küçük Öykü´yü hayata bağlayacak Kök hücre bağışı için kampanya başlatıldı.

Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulup hayata bağlanması için başlatılan ulvi dayanışmada başrolü alan Bandırma Emekçi kadınlar 19-20 Ocak´da 3,5 yaşındaki küçük Öykü Arin´i hayata bağlamak için kök hücre kampanyası başlatıyor.

Küçük Öykü Arin için gerekli kök hücreyi bulma adına yapılacak bağışların zamanla yarış anlamı taşıdığı açıklanan kampanya sloganında 19-20 Ocak tarihlerinde Bandırma Cumhuriyet alanında Kızılay Mobil Kan aracı ile saat 13.oo/17.oo arası yapılacak kök hücre bağış kampanyasının insani bir dayanışmaya katkı çağrısı yapıldı.

19 Ocak Cumartesi ve 20 Ocak Pazar günü Cumhuriyet alanında Yaşamak ve yaşatmanın verdiği mutluluğun paylaşılma çağrısında bulunan Emekçi kadınlar bu kampanya ile bir kez daha insanlık dersi veriyor.

/resimler/2019-1/17/1318090543509.jpg

Öykü Arin Yazıcı´ya uygun ilik bulmak amacı ile başlatılan kan bağışı kampanyasına Erdek belediyesi de katıldı.

Erdek belediyesi hazırladığı bağış programını "Gelin hep birlikte Öykü´ye destek olalım." sloganı ile duyurdu.

Erdek Belediyesi, "Gelin hep birlikte tüm Öykü´lere umut olalım." diyerek başlattığı kampanyada  1 Şubat Cuma günü 11 : 30 - 17 : 30 saatleri arasında Kızılay Kan bağış aracı Öykü´ye destek olmak için Erdek Cumhuriyet meydanında olacağını açıkladı.
Erdek´te, tüm duyarlı vatandaşları 3.5 yaşında Lösemi hastası olan ve acil ilik nakli bekleyen Öykü Arin Yazıcı ve tüm bağış bekleyen hastalara kök hücre bağışı için kan vermeye davet edildi.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli