EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN 08 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Bandırma Belediyesi 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde dopdolu bir etkinlik programını halkımızla buluşturuyor.

Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarda söyleşiden sergiye, tiyatrodan konserlere kadar farklı birçok etkinlik kadınlarımızla buluşacak.

Pakize Başaran’dan “Bir yıl sonra bugün” söyleşi ve imza günü.

Türk Sineması’nın tanınmış ve ödüllü yönetmenlerinden Merhum Tunç Başaran’ın ve Tiyatro Sanatçısı Meriç Başaran’ın annesi Yazar Pakize Başaran tarafından “Bir yıl sonra Bugün” adlı eserin tanıtım, söyleşi ve imza günü 05 Mart Perşembe saat 16:30’da Belediye Nikah Salonunda gerçekleşecek.

06 Mart Cuma günü “EMEĞİN İZİ” Ahşap Yakma Sergisi

Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi’nde devam eden Özlem Şengönül Ahşap Yakma Kursu Öğrencileri’nin eserlerinden oluşan “Emeğin İzi” adlı ahşap yakma sergisi, 06 Mart Cuma günü saat 17:00’da Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda sanatseverle buluşacak.

Yazar Şebnem Akyüz’den “Kadın isterse dünyayı değiştirir” söyleşisi.

Yazar ve aynı zamanda koruyu anne olan Şebnem Akyüz’ün “Kadın isterse dünyayı değiştirir” konulu söyleşi ve imza günü etkinliği, 06 Mart Cuma günü saat 18:30’da Belediye Nikah Salonunda Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek.

Kadınlar gününe özel “Eee de bakiim?!” adlı interaktif komedi tartışma oyununun biletleri,           26 Şubat Çarşamba gününden itibaren Barış Manço Kültür Merkezinde…

Emekçi Kadınlar günü etkinlikleri farklı bir programla devam ediyor. 07 Mart Cumartesi günü saat 20:00’da Barış Manço Kültür Merkezinde “”Eee de bakiim?!” adlı interaktif komedi tartışma oyunu Bandırmalılarla buluşuyor. Oyunun biletleri 26 Şubat Çarşamba gününden itibaren Barış Manço Kültür Merkezi’nden temin edine bilinecek.

Kadınlar Günü Klasiği “Kadınlar Matinesi” 08 Mart Pazar günü saat 14:00’da Kurtuluş Park Düğün Salonunda.

08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinin klasiği haline gelen Kadınlar Matinesi, 08 Mart Pazar günü saat 14:00’da Kurtuluş Park Düğün Salonunda gerçekleşecek. Nida Şan ve Patron Orkestrasının da sahne alacağı matine programında birbirinden keyifli gösteriler, çekiliş ve ikramlar yer alacak. Kadınlar Matinesinin davetiyeleri ise 26 Şubat Çarşamba gününden itibaren Barış Manço Kültür Merkezinden temin edine bilinecek.

Emekçi Kadınlar Platformundan 08 Mart’ta Kadın Günü Yürüyüşü.

Emekçi Kadınlar Platformu tarafından İDO Önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlanacak olan yürüyüş, 08 Mart Pazar günü saat 16:00’da gerçekleşecek. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Basın açıklaması ve Dans Gösterilerinin yer alacağı etkinlik kapsamında Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çiçek dağıtımı gerçekleşecek.

Bandırma Kadın Dayanışma Derneği’nden keyifli bir konser.

08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün son etkinliği ise Bandırma Kadın Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen konserle tamamlanacak. Şef Verda Dönmez yönetiminde Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilecek olan Sanat Müziği Konseri, 08 Mart Pazar günü saat 20:00’da Barış Manço Kültür Merkezinde Bandırmalılarla buluşacak.



Anahtar Kelimeler: EMEKÇİ KADINLAR ETKİNLİKLERİ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli