Emekli-Sen 3. Genel kurulunu gerçekleştirdi.

Emekli-Sen 3. Genel kurulunu gerçekleştirdi.

Emekli-Sen´de Başkanlığa yeniden Levent Balkış seçildi.

Devrimci İşçi Sendikası DİSK´e bağlı Emekli-Sen Bandırma şubesi 3. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

280 üyesi bulunan Emekli-Sen´in Santral Kültür Merkezindeki genel kuruluna ilgi yüksek oldu.

Başta Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen olmak üzere, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Milletvekili Mehmet Tüm, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Sert başkan vekili Mehmet Yağcı, Belediye Meclis üyeleri, STK başkan ve yöneticileri hazır bulundu.

Emekli-Sen Bandırma Şube Başkanı Levent Balkış, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Emekli-Sen genel Başkanı Veli Beysülen ve Milletvekili Mehmet Tüm ´ün kongrede yaptıkları konuşmalar genelde ezilen bireylerin özgürlük ve refahı noktasında çözümün 2019 da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri olarak gösterildi.

Bu noktada saray diktasına karşı ezilen toplum olarak bir bütünlük ve dayanışma içinde olunması gerektiğinin altı çizildi.

Santral Kültür Merkezindeki genel kurulda yeniden Başkanlığa getirilen Levent Balkış´ın yönetiminde Hakan İlter, Hülya Baytan, Erdal Erdoğan, Ali Çimen görev alırken, Denetim kurulunda Nezih Çiftçi, Hasip Beycan, Hakan Kahraman, Disiplin kurulunda Zümrüt Durukan, Ayşe Kazan, Semra Ulaş, Üst kurul delegeliklerinde ise Levent Balkış, Hakan İlter, Hasan Çetiner ve Erdal Erdoğan yer aldılar.

DİSK´e bağlı BANDIRMA EMEKLİ-SEN 3. OLAĞAN GENEL KURULU BAŞKAN LEVENT BALKIŞ´nın KONUŞMASI

DİSK´e Bağlı Emekli-Sen´in 3. olağan genel kurulunda konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ihtiyaçları olduğu halde mevzuat gereği vasıflı emekli ve eski hükümlü çalıştıramadıklarından yakındı.

Disk´e bağlı Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, Emekli-Sen´in Bandırma genel kurulunda yaptığı konuşmada önemli ayrıntılara dikkat çekti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı