Emekli olan Yücel, Birey'e katıldı.

Emekli olan Yücel, Birey

Emekliye ayrılan Matematikçi Hakan Yücel, BİREY ailesine katıldı.

Uzun yıllardır Bandırma’da matematik öğretmeni olarak görev yapan Hakan Yücel, emekli oldu.

Öğretmenlik yaşamına 1994 yılında Ardahan’da başlayıp, burada 1 yıl çalıştıktan sonra Edincik Recep Gencer Anadolu Teknik Meslek Lisesi’nde 5 yıl, Bandırma Anadolu Lisesi’nde 12 yıl ve EnerjiSA Bandırma Fen Lisesi’nde 9 yıl görev yapmasının ardından emekli olan Yücel, bundan sonraki meslek yaşamını, Bandırma’daki “BİREY Eğitim Kurumları” çatısı altında sürdürecek.

BİREY’de çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Yücel, “30 yıllık meslek yaşamımın 27 yıllık Milli Eğitim Bakanlığı bölümü sona eriyor. Ne mutlu bana ki, böyle kutsal mesleğe yıllarımı verdim. Öğrencilerimin umutları umudum, sevinçleri sevincim, hedefleri hedefim oldu. Her biri çok değerli öğrencilerim, çok kıymetli meslektaşlarım oldu. Hayata beraber baktık, acı-tatlı anılarla ne çabuk geçti yıllar…Son dokuz yıldır görev yaptığım fen lisesinden emekli olarak ayrıldım ama inşallah Bandırma’mızın başarılı eğitim kurumu Birey Eğitim Kurumlarında hizmet vermeye devam edeceğim için huzurluyum. Geride kalan yıllar için tüm velilerime, meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Meslek yaşamı boyunca yöneticilik yapmadığını, öğretmenliği çok severek yürüttüğünü vurgulayıp, tüm gençlere mesleği öneren Yücel, “Dünyaya yeniden gelsem yine öğretmenliği seçerdim” diye konuştu.

Yücel, halen “Denemeler ve Soru Bankası”nı kapsayan bir kitabını tamamlamak üzere olduğunu sözlerine ekledi.

Birey Eğitim Kurumları Müdürü Mahmut Bakan da, Hakan Yücel’in kadrolarına katılmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Bakan, halen kurumlarında, tüm pandemi önlemleri alınarak, 8 ve 12’inci sınıflarda yüz yüze, 5-6-7-9-10 ve 11’inci sınıflarda ise online eğitim-öğretim verdiklerini açıkladı.ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Emekli Yücel Birey' katıldı.
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli