Emekli Sendikaları 10 Aralık'ta Ankara'ya yürüyor

Emekli Sendikaları 10 Aralık

Emekli Dayanışma Sendikası Balıkesir il temsilcisi Muazzez Palta, "Her çalışan bir gün emekli adayı, geç kalmadan gelin hep birlikte emekli haklarını savunalım."

Emekli Dayanışma Sendikası Balıkesir il temsilcisi Muazzez Palta, "Her çalışan bir gün emekli adayı, geç kalmadan gelin hep birlikte emekli haklarını savunalım."

Emekli Dayanışma sendikası Balıkesir il temsilcisi Muazzez Palta, yaptığı açılamada her çalışanın bir gün emekli adayı olduğunu vurgulayarak onurlu bir şekilde çalışarak emekli olan insanların bugün olduğu gibi gidecek yerlerinin park ve hastane bahçelerindeki banklar olmadığını söyledi.

İl temsilcisi Palda, 3 emekli sendikasının ortak hareketi ile 10 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek ortak miting'e herkesin katılmasını istedi.

Muazzez Palta; "Emeklilerin yaşam koşullarını zaten herkes biliyor, bizde yıllarca onurlu bir şekilde çalışarak maaşlarımızdan kesilen emekli keseneklerini istiyoruz. Biz dilenmiyoruz, hakkımızı istiyoruz, haklarımızı alarak onurlu bir şekilde yaşamak istiyoruz.

                Emeklilerin yeri parklardaki banklar değildir.

                Emeklilerin yeri hastane bahçesindeki banklar değildir. Sürünerek ölmek istemiyoruz. Bunu bize layık görenlere isyan ediyoruz.

                Bu isyanımızı dile getirmek üzere 10 Aralıkta Ankara’da toplanıyoruz. Üç emekli sendikası olarak haklarımızı ve taleplerimizi elde etmek için bir miting düzenliyoruz.

                Bugün çalışıyorsanız yarın emeklisiniz, biz hepimiz için mücadele ediyoruz. Onun için 10 Aralık saat 13:00 te tüm emeklileri ve emekli olacakları Ankara Anıtparka bekliyoruz.

                İnsanca ve onurlu yaşamak için." dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı