EMİR YAŞAR, TURNUVANIN EN İYİ KALECİSİ SEÇİLDİ

EMİR YAŞAR, TURNUVANIN EN İYİ KALECİSİ SEÇİLDİ

Performansı ile U-16 Milli Takım kalesine kadar yükselen Emir Yaşar, Uluslararası Futbol Turnuvası’nda en iyi kaleci ödülünün sahibi oldu.oldu.

8 yaşında Bandırma Kartalgücü’nde futbola başladıktan sonra Beşiktaş alt yapısında U-10, U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16 ve U-17 takımlarında gösterdiği performansla U16 Milli Takım kalesine kadar yükselen Emir Yaşar,Uluslararası Futbol Turnuvası’nda en iyi kaleci ödülünün sahibi oldu.

U-16 Milli Takım kalesindeki başarısı ve 2021-2022 sezonunda Beşiktaş forması altında Elit U-17 Gelişim Ligi’nde yaşadığı şampiyonlukla başarıdan başarıya koşan Bandırma’nın gururu Emir Yaşar başarılarına bir yenisini daha ekledi.

3 PENALTI KURTARARAK TAKIMINI ŞAMPİYONLUĞA TAŞIDI

Beşiktaş Futbol Akademisi’nin iş birliği yaptığı 2 Korriku Futbol Kulübü’nün ev sahipliğinde Kosova’da 29 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ve Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi’nin de takip ettiği turnuvada kurtardığı penaltılarla ve sergilediği performansla Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan genç yetenek, turnuvanın en iyi kalecisi ödülünü aldı.

HABER-FOTO  Ekrem NAYAN

 



Anahtar Kelimeler: YAŞAR TURNUVANIN KALECİSİ SEÇİLDİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı