EML`den Gesbey`e teknik ziyaret

EML`den Gesbey`e teknik ziyaret

Gönen Ticaret Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojileri öğrencileri Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Gesbey Enerji A.Ş.ye teknik ziyaret yaptı..



Gönen
Ticaret Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojileri öğrencileri Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Gesbey Enerji A.Ş.ye teknik ziyaret yaptı..



Gönen
Belediyesinin sağladığı araçla, kalite yönetim sistemi ilkeleri doğrultusunda enerji sektöründeki tüm beklenti ve gereksinimleri karşılayacak kalitede kule üreten Gesbey Enerji A.Ş.'ne yapılan teknik geziye okul müdürü Fahri GÜLCAN, Metal Teknolojileri Alanı Şefi İsmail AKDOĞAN, müdür yardımcıları, bölüm personeli ve 11. Sınıf Metal Teknolojileri öğrencileri katıldı.


İnsan kaynakları Sorumlusu Hasan PALAMUT ve Kaynak ve Üretim Mühendisleri tarafından son teknoloji ürünü Rüzgâr türbini kulelerinin imalat aşamaları adım adım anlatılarak öğrencilerin bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Öğrencilere imalat yapılan bölümlerde gezdirilerek, üretim aşamalarının yerinde görme fırsatı sunuldu.

Okul Müdürü Fahri GÜLCAN, Gesbey Enerji A.Ş İnsan kaynakları Sorumlusu Hasan PALAMUT'a, kule üretiminde dünyanın önde gelen şirketlerinden birini görme fırsatı verdikleri için teşekkür etti. Okul sanayi işbirliği çerçevesinde bu tür teknik gezilerin artarak devam edeceğini söyledi








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli