Emniyet müdürü Korkmaz´dan sıcak karşılama

Emniyet müdürü Korkmaz´dan sıcak karşılama

Burhaniye Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz´dan TSD üyelerine sıcak karşılama.

Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyetle Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz´a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

/resimler/2019-7/13/1151152172974.jpg

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden Kadir Bayraktar, Mehmet Akif Aküzüm, Bahri Baloğlu, Halil Eroğluer, Hüseyin Hanaylı, Yılmaz Reçel, Tarık Varol denetleme kurulu üyelerinden Ramazan Gündoğdu, Gözde Reçel disiplin kurulu üyelerinden Hasan Bilbay kadın kollarından Hülya Vardar ve Sezer Reçel´den oluşan kalabalık heyeti çok samimi bir şekilde kapıda karşılayıp hoş geldiniz dedi.

/resimler/2019-7/13/1151497017347.jpg

Konuklarıyla tek tek ilgilenerek çay çikolata ikramında bulunan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ?Balıkesir´in tüm ilçeleri hepsi birbirinden güzel buralarda görev yapmaktan çok mutluyum. Halkımızın huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tüm personelimizle fedakarca geniş bir alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Artık mahallelerimizde gece bekçisi devriyelerimiz de var bu sistem gün geçtikçe çok daha iyi olacak inancındayım. Memur arkadaşlarımız yaya geçitlerinin açık tutulması için gereğini her zaman yapıyorlar. Sizlere, özel telefonumu vereceğim. Yaya geçitlerini, engelli park yerlerini işgal edenlerle karşılaştığınızda fotoğrafını çekip kendinizi ve olay yerini tanıtarak bana mesaj olarak atarsanız anında ilgili ekibimizi olay yerine göndererek gerekli müdahaleyi yaparız.? Dedi.

/resimler/2019-7/13/1152224517868.jpg

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette TSD Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz´ı tekrar Burhaniye´de görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek kendisine bir çiçek ile Dernek elbeceri kurslarında kursiyerlerin yaptığı kiremit süsleme dekoratif kuyu masa süsü takdim etti. Vardar ?Polisimizden emniyet güçlerimizden memnunuz. Huzur ve güvenimiz için her zaman bizlerin yanındalar. Engelli kardeşlerimize her zaman yardımcı oluyorlar. İlçe Emniyet Müdürümüz de önceki görev döneminden de tanıdığımız gibi tam bir engelli dostu. Özel telefonunu vererek 7/24 beni arayabilirsiniz yapabileceğim bir şey olduğunda her zaman yanınızdayım diyecek kadar yüce gönüllü biri. Bizlerde kendisini çok seviyoruz kendisinin tekrar Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanmasından çok mutluyuz.? Dedi.

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyaretin sonunda İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz konuklarını kapıya kadar uğurladı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli