Emniyetten yardım eli ve bilgilendirme

Emniyetten yardım eli ve bilgilendirme

Erdek Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sosyal Vefa programı çerçevesinde ihtiyaç sahiplerinin kapısını çaldı, Ulaşımda yolculuk yapanlara kurul bilgilendirmesinde bulundu.

Erdek Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü Sosyal Vefa grubunda görev alan tüm ekipler hayırseverce hazırlanmış yiyecek ve temizlik ürünlerini yardım paketleri şekline getirerek gün boyu ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Kapısında polis, elinde yardım paketi görev ihtiyaç sahipleri böylesi bir günde kapısını çalan devletin polisi ve onlara bu olanağı sağlayan yönetici ve yardım severlere dua ettiler.

Sağlık Bilim Kurulunun aldığı kararda uyarınca il -ilçelerimizdeki tüm şehir içi ve şehirler arası çalışan toplu taşıma araçlarının (şehirler arası yolcu otobüsleri dahil) araç ruhsatlarında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin %50 si oranında yolcu kabul etmelerine ilişkin denetim ve uyarıcı bilgilendirme için Erdek garajından sefere çıkacak toplu taşıma araçlarına binerek uygulama hakkında vatandaşları bilgilendiren Emniyet mensupları yolcular tardan takdir ve övgü aldı.

Denetimlerde araç içindeki yolcuların oturma şekli mümkün olduğunca yan yana olanlarda bir koltuk boş, arka sıradakiler öndekinin çaprazı ve aynı sırada olanlarda bir koridor, diğer cam kenarı gibi yolcuların birbirleriyle temasını engelleyecek şekilde olması hükmü gereği Erdek İlçesinde otogar’dan kalkan toplu taşıma araçlarında bilgilendirme ve denetimlere devam edildi.

Tüm araç firmalarına tebligatlar yapılarak Terminal işletici kuruluşu Büyükşehir Belediyesi görevlileri ve burada çalışan özel güvenlik personeli denetimlerde dikkatli olunması konusunda bilgilendirildi.



Anahtar Kelimeler: Emniyetten yardım bilgilendirme
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu