Emre Yüksektepe Bandırmaspor`da

Emre Yüksektepe Bandırmaspor`da

Spor Toto 2.Lig takımlarından Bandırmaspor İstanbulspor`da ön libora oynayan Emre Yüksektepe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor İstanbulspor`da ön libora oynayan Emre Yüksektepe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Bandırmaspor`un şehir merkezindeki ofisinde düzenlenen imza töreninde konuşan Emre Yüksektepe, "Bandırmaspor hedefleri olan bir takım bu takımda oynamaktan mutluluk duyarım" dedi. 

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan da konuşmasında "Bu yıl koşan genç ve dinamik bir takım oluşturacağız. Oynadığımız oyunla seyircisi tarafından alkışlanan bir takım olacağız. Bunun için transferde aceleci değil yerinde isabetli transferler yapmak istiyoruz" dedi. 

EMRE YÜKSEKTEPE KİMDİR? 

Emre Yüksektepe, 2001 yılında Altınovaspor`dan Galatasaray altyapısına transfer oldu. 2011 yılında bu kulüpte profesyonel oldu. Ligi takımında forma giydi. 2010-11 sezonunun ara transfer döneminde sezon sonuna kadar Konyaspor`a kiralandı. Daha sonra Şanlıurfa`ya kiralanan Emre, bu takımda 15 maçta forma giydi ve Şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. 2012`de ise İstanbulspor`a kiralandı. 

 


  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı