EMRULLAH USTA VEFAT ETTİ

EMRULLAH USTA VEFAT ETTİ

Erdek, Düzler'de kendine özgü yöresel lezzetler ile sıra dışı işletmeler arasındaki yerini alan "Emrullah Usta restoran" işletmecisi Hacı Emrullah Güvenen vefat etti.

Erdek'te hizmet sektöründe kendine özgü yorumları ile kahvaltı, ızgara ve pide çeşitleriyle adından söz ettiren "Emrullah ustarestoran" işletmecisi Emrullah Güvenen vefat etti.

Erdek'te hizmet sektöründe bir döneme damgasını vuran "Hamdi Usta" nın damadı olan Emrullah Güvenen, Düzler bölgesinde bulunan Bandırma Kızılay şubesine ait işyerinde başlayan kapalı-açık-bahçe ve kamelya hizmeti ile kısa zamanda adını duyurmuş, kent merkezinde olmsada, mutfak kültürü ve damak tadı ile kısa zamanda adını duyurarak, her kesimden insanların severek tercih ettiği adres olmayı başarmıştı.

Emrullah usta, lokanta işleymeciliği yanı sıra memleketi Maraş'ın ünlü Dordurmasının bölge temsilcisi olarak uzun yıllar bölgede dağıtımcılığını yapmaktaydı.

Emrullah Güvenen, bir süre önce yakalandığı amansız hastalığın pençesinde verdiği mücadele bugün yaşama gözlerini kapatarak son buldu.

Dört gün önce Balıkesir Şehir Hastanesinde kaldırıllan usta, bugün öğleden sonra hayata gözlerini yumdu. Hacı Emrullah Güvenen'in cenazesi 4 Eylül 2022 pazar günü İkindi namazını müteakıben Piri Reis Camiinde kılınacak cenaze namazı ardından Erdek kabristanlığındaki ebedi istirehatgahına defnedilecek.

Bandırma Manşet Ailesi olarak Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi ce sevenlerine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: EMRULLAH VEFAT
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı