En büyük ödülü aldı

En büyük ödülü aldı

Çalışanları onu yılın OSCAR´ı ile ödüllendirdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza seçim öncesi verdiği "Çalışanlarına toplu sözleşme ve sendikal hakkı" sözünü uygulamaya geçirmesi ile çalışanları tarafından yılın en büyük ödülü çalışanın emek ödülü OSCAR ile ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya emek ve alınterini simgeleyen OSCAR ödülü bugün Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenen toplu sözleşme, imza töreninde verildi.

Belediye çalışanları kendilerine verilen sözlerin bir bir hayata geçiren Dursun Mirza´ya  DİSK Genel başkanı Kani Beko, Genel İş Sendikası Başkanı Recep Çalışkan´ın hazır bulunduğu sözleşme imzalama töreninde verildi.

/resimler/2017-12/22/2125588345561.jpg

Emek dünyasının en önemli sismleri önünde gerçekleşen törende, Başkan Dursun Mirza birkez daha "Hala sendika kaydını yaptırmamış olan varsa, yarın gidip kaydını yaptırsın." dedi.

/resimler/2017-12/22/2127596941713.jpg

Başkan Dursun Mirza´nın çalışanlarının elinden aldığı en büyük ödül sonrası Sendikal hayatın en önemli simleri Kani Beko ile Recep Çalışkan Başkan Dursun Mirza´yı dakikalarca ayakta alkışlarken, DİSK Genel Başkanaı Beko, Karanlıkların aydınlığa kavuşması için birilerinin mum yaktığı ülkede Özgürlüklerin savunulması adına Başkan Mirza´nın meşale yaktığını vurgulayarak bu davranışı örnek göstereceklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: büyük ödülü aldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli