En çok çorba tariflerini merak ediyoruz!

En çok çorba tariflerini merak ediyoruz!

Yemektarifleri.com´dan Ramazan´a hazırlık İftar sofralarının nabzı burada tutuluyor

Dünyanın dört bir yanından Müslümanların beklediği 11 ayın sultanı Ramazan ayının başlangıcına sayılı günler kaldı. 50 bin farklı tarifin yer aldığı Yemektarifleri.com sitesinin trafiği Ramazan ayı ile birlikte 66,6 oranında artıyor. Oruç tutanlar, iftar saatlerine doğru siteyi daha çok ziyaret ediyor. Yemektarifleri.com, Ramazan´a özel derlediği menü sayfaları ve haberlerle oruç tutanlara Ramazan ayı boyunca yol göstermeye hazırlanıyor.

Ramazan ayının başlangıcına sayılı günler kaldı. İftar sofralarında en çok hangi yemek ve tatlıların tercih edildiği, oruç tutarken nelere dikkat edilmesi gerektiği, vücudun oruç tutmaya nasıl hazırlanacağı gibi sorular gittikçe artmaya başlıyor. Türkiye´nin en popüler yemek tarifleri sitelerinden biri olan Yemektarifleri.com, Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menüleri ve haberlerle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyor.

/resimler/2017-5/27/0247385468636.jpg

İftar sofralarını taçlandıran lezzetler

Yemektarifleri.com, iftar ve sahur sofraları için lezzetli seçenekler öneriyor. En lezzetli tatlı tariflerinden, tadına doyulmaz et ve sebze yemekleri tariflerine kadar kullanıcılarına çok geniş bir tarif defteri sunuyor.

Ramazan ayının en çok tercih edilen iftar menüleri arasında yer alan içli köfte, pilav, bulgur pilavı, kuru fasulye, çiğ köfte, karnıyarık gibi yemeklerin tarifleri Yemektarifleri.com´da yer alıyor. Ayrıca, iftar sofralarının olmazsa olmazı olarak bilinen ve sitede 3 binin üzerinde tarifinin yer aldığı domates çorbası, yoğurt çorbası, ezogelin çorbası ve mercimek çorbası gibi çorba çeşitleri pratik ve kolay uygulanabilir tariflerle sitede kullanıcılarla buluşuyor.

Yemek tariflerinin yanı sıra güllaç tavukgöğsü, muhallebi, sütlaç, trileçe, tiramisu gibi sütlü tatlılardan; şekerpare, şerbetli irmik tatlısı, revani, kabak tatlısı gibi şerbetli tatlılara ve kek, kurabiye, browni, elmalı turta, un helvası gibi unlu tatlılara kadar geniş bir tatlı yelpazesine Yemektarifleri.com üzerinden kolayca ulaşılabiliyor.

49 bin 996 farklı tarifin yer aldığı Yemektarifleri.com üzerinden 2016 Ramazan ayında en çok aranan tariflerin içli köfte, kolay köfte, kolay kek, poğaça, açma, pilav, revani tatlısı ve şerbetli irmik tatlısı tarifleri olduğu görülüyor. 2016 yılının Ramazan ayında bir önceki aya göre 66,6 oranında daha fazla ziyaret edilen tariflerde, bu yıl da benzer oranda artış olması bekleniyor.

/resimler/2017-5/27/0247583437778.jpg

Mutfakta yeni olanlar için videolu tarifler

Bu sene içerik yelpazesine videolu tarifleri de ekleyen Yemektarifleri.com, videolu tarifler sayesinde mutfakta yerini yeni almış olan kullanıcıların da ilgisini çekiyor. Kullanıcılar videolu tarifler sayesinde tarif uygulama adımlarını detaylı olarak gözlemleyebiliyor ve mutfakta geçirdikleri zamanı daha eğlenceli hâle getirebiliyorlar.

/resimler/2017-5/27/0248280469592.jpg

En çok merak edilen pratik ve önemli bilgiler

Yemektarifleri.com, kullanıcılarına bu yıl yemek tariflerinin yanında hem Ramazan hem de günlük hayat için pratik ve önemli bilgiler vererek daha çok sorunun cevabını vermeye hazırlanıyor. Vücudunuzu oruç tutmaya hazırlamanız için öneriler, oruç tutarken kilo almamanız için altın değerinde öneriler, Ramazanı rahat geçirebilmeniz için yapmanız gerekenler gibi pek çok blog ve haber yazısıyla kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor.

/resimler/2017-5/27/0249002813974.jpg

Nokta hakkında:

Türkiye´nin lider video siteleri İzlesene.com, Sinemalar.com, Alkışlarlayaşıyorum.com başta olmak üzere Döviz, Yemektarifleri, Blogcu, Fotokritik gibi içerik sitelerini de bünyesinde barındıran Nokta Medya, ayda ortalama 37 milyon tekil ziyaretçisiyle Türkiye´de internet kullanıcılarının yüzde 83´üne erişiyor. Yüzde 59 izlenme payıyla da Gemius video listesinde 1. sırada yer alıyor.

Nokta Medya, aylık 95 milyon video izlenme sayısıyla Türk video platformları arasındaki lider konumunu sürdürüyor. Bunun yanı sıra inovasyon odaklı reklam uygulamaları ve hedefleme teknolojileri ile medya ve yaratıcılık ödüllerinde reklam verenlerin önemli çözüm ortağı olarak rol alıyor.

2011 yılında Intel Capital´in Türkiye internet pazarındaki ilk yatırımı olarak ses getiren Nokta Medya; 4 milyonun üzerinde izlenme rakamına ulaşan partner uygulamaları ve 5 milyondan fazla Facebook takipçisiyle son kullanıcıya her platformdan etkili şekilde dokunuyor.

/resimler/2017-5/27/0249341564693.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false