En güzel hizmet

En güzel hizmet

BANDIRMA BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM ÇALIŞMALARIYLA HAYIRSEVER VATANDAŞLARA REHBER OLUYOR

Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyor.

/resimler/2019-10/23/1935092986285.jpg

İnsan odaklı sosyal çalışmalarını yoğun bir şekilde yerine getiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentimizin birçok noktasında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza çeşitli alanlarda hizmet götürmeyi sürdürüyor. Sıcak yemek yardımlarından erzak dağıtımına, ikinci el kıyafet hizmetinden çeşitli eşya yardımlarına kadar ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Bandırma Belediyesi bu çalışmalarında hem belediyemiz imkanlarından hem de hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ve katkılarıyla çalışmalarına devam ediyor. Son olarak adının açıklanmasını istemeyen bir hayırsever vatandaşımızın katkılarıyla Bandırma Belediyesi ekiplerince 200 kolilik bir erzak paketi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Hayırsever vatandaşlarımızın Belediyemize duyduğu güven vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmeye devam edecek. 

/resimler/2019-10/23/1935284236651.jpg

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak sosyal yardım çalışmalarını titizlikle yerine getirdiklerini belirterek çalışmaların hem belediyenin imkânlarıyla hem de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Tolga Tosun: ?Bandırma Belediyesi olarak kentimizdeki ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza destek çalışmalarımızı ekiplerimiz yerine getiriyor. Bu çalışmalar kapsamında erzak yardımlarımız, sıcak yemek dağıtımlarımız ve diğer hizmetlerimiz ekiplerimiz tarafından titizlikle yerine getiriliyor. Ayrıca bu çalışmalarda belediyemiz imkanlarının yanı sıra hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ve katkıları belediyemiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşuyor. Son olarak ekiplerimiz 200 koliden oluşan erzakları ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Bundan sonra da Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine buluşturmaya devam edeceğiz? dedi.

/resimler/2019-10/23/1935585018372.jpg



Anahtar Kelimeler: güzel hizmet
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli