"En iyiyi hedefledik"

Çataloluk, şimdiye kadar olan vizyonu ve hedeflerinden farklı olmayacağını söyledi.

TEKSÜT Bandırma BK´nın Sportif Direktörü Turgay Çataloluk:

?Biz yine kendi altyapımızdan yetişen yerli sporcularımız ve bünyemize uygun yabancı basketbolcularımız ile bulunduğumuz her kulvarda en iyiyi hedeflTahincioğlu Basketbol Süper Ligi Ekiplerinden TEKSÜT Bandırma BK´nın Sportif Direktörü Turgay Çataloluk,

Bundan sonraki sezonlarda da şimdiye kadar olan vizyonu ve hedeflerinden farklı olmayacağını söyledi.

/resimler/2019-8/5/1022171085451.jpg

Çataloluk şunları aktardı:

?Önümüzdeki sezonlardaki vizyonu ve hedefleri şimdiye kadar olan hedeflerimizden farklı değil. Biz yine kendi altyapımızdan yetişen yerli sporcularımız ve bünyemize uygun yabancı basketbolcularımız ile bulunduğumuz her kulvarda en iyiyi hedefliyoruz. Bu anlamda bu sezon da tıpkı geçen sezon olduğu gibi dışarıdan herhangi bir yerli sporcu transfer etmedik. Mevcut kadromuzda bulunan sporcularımızın yanı sıra TBL´de mücadele eden Kulübümüz Bandırma Kırmızı BK´dan alacağımız yerli oyuncularımızla yine rekabetçi bir takım oluşturarak sezona başlayacağız.?dedi.

/resimler/2019-8/5/1024360931974.jpg

Geçen sezonki kadrolarından kontratlarının bitmesi sebebi ile ayrılan sporcuların olduğunu bildiren Çatalok. ?Takım kaptanımız Tolga Geçim Anadolu Efes´e, Cem Ulusoy ve Metehan Akyel ise Gaziantep Bş. Bld.´ye transfer oldular. Ayrıca yine Alex Perez Euroleague ekibi Zalgiris Kaunas´la ve Jordan Morgan ise Pınar Karşıyaka ile anlaştı. yabancı oyuncularımızdan sadece D.J. Shelton ile kontrat yeniledik ve 4 tane daha yeni yabancı basketbolcu ile anlaşarak kadro oluşumumuzu tamamladık. Bu yeni oyuncularımız Jaime Smith, Tyler Kalinoski, Omar Prewitt ve Emanuel Trey oldu. Baş antrenörümüz Hakan Demir ile de karşılıklı yola devam kararı aldık ve 15 Ağustos tarihi itibarı ile çalışmalarımıza başlayacağız.

/resimler/2019-8/5/1024577807224.jpg

Antrenmanlarımıza Bandırma´da başladıktan sonra 07-09 Eylül tarihleri arasında Almanya´da Brose Bamberg ve Ludwigsburg ile 2 hazırlık karşılaşması oynayacağız. Daha sonrasında Antalya´da 11-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Gloria Cup´a katılacağız. En son olarak da İstanbul´a geçerek 18-21 Eylül tarihlerinde organize edilecek olan Geleneksel Tübad Turnuvasında son durumumuzu görme imkanı bulacağız. Bu turnuvanın ertesi haftası da bildiğiniz gibi Basketbol Süper Ligi resmi olarak başlayacak.?ifadelerini kullandı.

Çataloluk ayrıca, kuruldukları 1994 yılından tam 25 sene sonra Kulüplerine resmi isim sponsoru olarak destek veren ve bir geleneği devralan TEKSÜT Anonim Şirketine başta yönetim kurulu başkanı Sayın Cevdet Arınık olmak üzere teşekkür etti. Ahmet PESEN

/resimler/2019-8/5/1025197963904.jpg



Anahtar Kelimeler: iyiyi hedefledik
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı