En acı veda

En acı veda

Tog lideri, Harun Karacan toprağa verildi.


``Güle, güle Harun Hoca…``

Zamansız vefatı ile sevenlerini yasa boğan Tog lideri Harun Karacan gözyaşlarıyla uğurlandı.

Kentin tanınmış esnaflarından Zülbiye & Dursun Karacan’ın evlatları, Bandırma İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Harun Karacan (41) son yolculuğunda herkesi gözyaşına boğdu.

Karacan’ın Bursa adli tıp’tan gelen cenazesi akşam Kabristan morguna alındı. Bugün İkindi namazı öncesinde Hacıyusuf Mahallesi, Orta Okul caddesi no.11’deki Cömert Ap deki evinin önüne getirilen Harun Karacan, burada yakınları ile vedalaştı.

Daha sonra Haydarçavuş camiine getirilen Harun Karacan’ın cenazesi burada Toplum Gönüllüleri üyeleri ve Çınarlı’dan oluşturduğu ‘’Sevginin ritmi’’ isimli ritim grubu karşıladı.

Tog ve Sevginin ritmi grupları katafalk ’başında nöbet tutarken bir grup ikindi namazına girdi.

Haydarçavuş camii bahçesini dolduran yüzlerce Bandırmalı, acılı aile Zülbiye & Dursun Karacan’ın yanı sıra kız kardeşi ve amcaları taziyeleri kabul etti.

Haydarçavuş camii imamı Hacı İsmail Taşkın tarafından kılınan cenaze namazı ardından Merhum Harun Karaca’nın cenazesi eller üzerinde taşındı.

Eğitimci yanı ve sosyal kişiliği ile sevilen Harun Karacan’ın son yolculuğunda, yaşlısından gencine, Siyasisinden, sanatçısına, Esnafından bürokratına, İş dünyasından Fakülte çevresine herkes oradaydı.

Bandırma Manşet ailesi olarak yakından tanıyıp sevdiğimiz Harun Karacan kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

 

 

 



reis
30.07.2014 12:18:52
bandırmanın köklü ve iyi ailelerinden ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞINIZ SAGOLSUN

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false