EN ANLAMLI SERGİ

EN ANLAMLI SERGİ

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği ve mesleki Eğitim Merkezi'nin işbirliğiyle düzenlenen seramik sergisinin açılışı yoğun ilgi gördü.

Bandırma Belediyesi, Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği ve mesleki Eğitim Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen seramik sergisinin açılışı yoğun ilgi gördü. Dernek çatısı altında faaliyetlerde bulunan engelli çocuklarımızın kendi el emeği eserlerden oluşan seramik sergisinin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Dernek Başkanı Hüseyin Uçar, eser sahibi çocuklarımız ve aileleri yer aldı.

Yeni Sahil Bandı’nda bulunan Engelli Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirilen serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Bandırma Belediyesi’nin engelli ve engelli ailelerinin her zaman yanında olduğunu belirterek böylesine anlamlı bir serginin açılışında yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Serginin açılışında Engelliler Ritim Grubu tarafından keyifli bir konser verildi ve serginin açılışı gerçekleşti. Açılışı yapılan seramik sergisinde birbirinden güzel eserler sanatseverlerle buluştu.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı