En son yapılan mutluluk çubuğu Ameliyatı

En son yapılan mutluluk çubuğu Ameliyatı

Bu işlem protez tipinin kullanım şekline, hastanın durumuna ve cerrahın yaklaşımına göre değişmektedir.

Son zamanlarda mutluluk çubuğu tercih edilen işlemi cerrahtır. Erkeklerin bir çoğu cinsel hayatlarında yaşadıkları birtakım olumsuzluk ile ameliyat olmak isteyebilirler. Sitemiz üzerindeki mutluluk çubuğu ameliyatı izle ile fikirleri olumlu yönden değişen kişi sayısı bir hayli fazladır. Bu işlem protez tipinin kullanım şekline, hastanın durumuna ve cerrahın yaklaşımına göre değişmektedir.

Son zamanlarda mutluluk çubuğu tercih edilen işlemi cerrahtır. Erkeklerin birçoğu cinsel hayatlarında yaşadıkları birtakım olumsuzluk ile ameliyat olmak isteyebilirler. Sitemiz üzerindeki mutluluk çubuğu ameliyatı izle ile fikirleri olumlu yönden değişen kişi sayısı bir hayli fazladır. Bu işlem protez tipinin kullanım şekline, hastanın durumuna ve cerrahın yaklaşımına göre değişmektedir.

Genel anestezi altında ameliyat yapılır. Bu ameliyat esnasında 3 parçalı olan şişirilebilir penil protez kullanılır. Penisin tam üzerinde, karnın alt tarafına doğru ve skrotumda yapılan minik bir kesi yardımıyla yerleştirilir. Genelde küçük bir cerrahi kesimiyle yapılır. Karın dokusu ile penisin birleştiği yerde veya testis torbasının (skrotum) penis ile birleştiği sınırın tam altından yapılır. 



Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Merak edenler mutluluk çubuğu ameliyatı izle ile bilgi sahibi olabilirler. Operasyon esnasında hiçbir şekilde doku çıkarılmaz. Böylelikle kan kaybı genellikle çok azdır. Ameliyat olan hastalar aynı gün içerisinde eve gidebilir ya da doktorun uygun görmesi durumunda bir gece hastanede de geçirebilirler. Doktorun yaklaşımına ve hastanenin prosedürlerine göre değişkenlik gösterir.

Operasyon yaklaşık olarak bir saat gibi koşa sürede tamamlanır. Penil protez implantasyonu sonrasında yaklaşık 3 ile 4 hafta boyunca birtakım yan etkiler gözükebilir. En fazla görülen penis veya skrotumda şişlik, ağrı veya morarma görülebilir. Doktorunuz böyle zamanlarda ağrı kesici İlaçları reçete edebilir. 



Ameliyat Sonrası Cinsel Hayat

Protez ameliyatından 4,6 ve 8 hafta sonra doktorun izin vermesiyle cinsel ilişkiye girebilir. Takılan mutluluk çubuğu  ve yapılan ameliyat sonrasında hastaların cinsel ilişki kalitesi etkilenmez. Daha da detaylandırmak gerekirse hasta cinsel ilişkiden zevk alabilir, orgazm olabilir ve boşalabilir. Bunların hiçbiri kesinlikle etkilenmez. Hasta önceden olduğu gibi istediği uzunluk ve sıklıkta cinsel ilişkide bulunabilir.

Doğal yollar ile çocuk sahibi olabilir. Penis protezleri genellikle peniste sertleşmeyi arttırır fakat penisi uzatmazlar. Penis uzatma gibi biz isteğiniz varsa bu ameliyat ile istediğinize ulaşamayabilirsiniz. Üç parçalı olan penil protez operasyonu sonrasında 6-8 hafta geçtikten sonra kontrole gelen ve iyileşen erkekler çok memnun olurlar.

Çok rahat olduklarını dile getiren erkeklerin sayısı bir hayli fazladır. Penis içlerinde rahatsız edici bir şey olmadığını bildirirler. Cinsel ilişki ameliyattan 6 ile 8 hafta sonrasında doktorun onay vermesi halinde daha öncede başlanabilir.



Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Zor mu?

Erkeklerin bir koşmak ameliyatın kolay mı zor mu olduğu kısmında düşünebilirler. Ameliyat zor bir değildir. Hatta Türkiye’nin pek noktasında da yapılmaya devam etmektedir. Pek konuşulan konu olmadığı için bilinmiyor. Protez ameliyatının kendisinden hala öncesi ve sonrası önemli olmaktadır. Öncesinde enfeksiyon kapmamak için genital bölgenizi özel solüsyonlarla yıkadığınız veya antibiyotik kullandığınız bir süreç olabilir.

Sonrasında hastanede geçirdiğiniz koşa bir dönem vardır. Tekrardan antibiyotik baskısı altında kalabilirsiniz. İyileşme süreci yaklaşık olarak 2 hafta sürer. Protezinizi tekrar kullanma süreniz 6 haftaya kadar uzayabilir. Ameliyat bir veya bir buçuk saat sürer.



Ameliyat Sonrası Ne Yapılmalı?

Ameliyattan sonrasında çok ciddi bir şekilde ağrınız ve sızınız olmaz. Ertesi gün dahi işinize gidebilir veya dışarıya çıkabilirsiniz. Doktorların çoğunluğu hastaların üç, dört gün gibi sürede istirahat etmesini önerirler. Bunun nedeni ise yaraların daha rahat etmesi ve yürürken sıkıntı duyulmaması amaçlıdır. 1 haftayı atlatan hastalar son derece rahat bir şekilde işlerine gidip gelebilirler.

Protezlerinize iki hafta süre içerisinde hiç dokun olmaz. Protezinizde iki haftaya kadar yaraların iyileşmesi beklenir. İki hafta sonrasında doktora kontrole gitmeniz önemlidir. Çünkü doktorlar pompayı nasıl kullanacağınızı protezi nasıl şişireceğinizi öğretiyorlar. Hasta 4-6 hafta protezi kendi evinde rahatlıkla şişirebilir ve indirebilirler. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.



Anahtar Kelimeler: yapılan mutluluk çubuğu Ameliyatı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı