Engel tanımadılar

Engel tanımadılar

Engelli öğrencilerin madalya gururu,?Hayat Birlikte Güzel? dediler?

Bandırma 17 Eylül Stadyumu´nda, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla İlçe Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Atatürk Özel Eğitim, ilk ve ortaokulu ile  Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim,  Mesleki Eğitim Merkezi´nin ortaklaşa hazırladığı dostluk spor müsabakalarından oluşan bir program gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlikte, penaltı atışı, sağlık topu taşıma yarışı, Koşu yarışmaları, gülle atma yarışması, yapılırken öğrencilerin Karadeniz halk oyunları ekibinin gösterileri alkış aldı.

Engelli öğrencilerin bir şeyler yapabildiklerini ortaya koyabilmek, bunu halkla kamuoyuyla paylaşabilmek, aynı zamanda, çocukları eğlenceli bir hafta geçirmesini sağlayabilmek amacıyla, yapılan spor şenliklerinde engelli öğrenciler madalya almanın hazzını yaşarken oyunlardaki başarıları alkış aldı.

Öğrencilere Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutan vekili Hava Albay Birol Altuntaş  ve İŞKUR Bandırma Şube Müdürü Emrullah Narin tarafından madalya verildi. Etkinliklere, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Ercan Güler,  İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Müftü Süleyman Küçük, Atatürk Özel Eğitim İlk ve Orta Okulu Müdürü Algan Kartal, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim,  Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Tezcan Köse ile daire müdürleri öğretmenler öğrenci velileri katıldı. Ahmet PESEN

/resimler/2017-5/11/1545105097788.jpg



Anahtar Kelimeler: Engel tanımadılar
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli