Engelleri kaldırdılar

Engelleri kaldırdılar

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Bandırma işitme ve konuşma engelliler derneğininde etkinlikleri hızla devam ediyor.






.
Tuğçe ÖZEN ................................ BANDIRMA MANŞET .
.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Bandırma işitme ve konuşma engelliler derneğininde etkinlikleri hızla devam ediyor.

Bu zamana kadar seslerini duyuramadıkları çevre ile iç içe olamayan işitme engelliler ilk defa bir araya gelerek etkinliklerde bulunup eğlenmeye başladılar.
Bandırma işitme ve konuşma engelliler derneği Başkanı Duygu ay tarafından düzenlenen Bowling turnuvası işitme engellilerdeve ailelerinde heyecan yarattı.
Sessiz dünyalarında iletişim kopuklukları yaşayan işitme engelliler 14 mayıs pazartesi günü Liman Avm içerisinde yer Pin World Bowling İşitme engellilere ve aillerine kapılarını açtı.

Eğlenceli saatler yaşayan işitme engelliler bir arada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.
Oyun sonunda 1.  2. ve 3. olan arkadaşlarımıza  Pin World Bowling yönetiminin hediye ettiği madalyalar Dernek başkanı tarafından verildi.

Dernek Başkan`ı Duygu Ay  Pin World Bowling yönetimine duyarlılıklarından ve bu önemli haftada bizlere yardımcı oldukları için teşekkür etti.

Daha sonra İşitme engelliler  Pin World Bowling`in bahçesinde yemek yiyerek sohbet ettiler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı