Engelliler ´den Engelsiz yaşam özlemi

Engelliler ´den Engelsiz yaşam özlemi

10-16 Mayıs Engelliler haftası kutlanıyor

10-16 Mayıs Engelliler Haftası toplum katında farkındalık yaratmak amacı ile çeşitli etkinliklerle başladıkları hafta bugün Cumhuriyet alanında hazırlanan törenle başladı.

Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü önderliğinde kurumsal yapı ile dolaylı olarak ilişiği bulunan bağımsız Özel ve Engelli kuruluşları yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb Mahir Mavi, Emniyet Müdürü Soner Duran, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği, İşitme Engelliler Kültür, Spor Kulübü Derneği, Yeni Hayat Özel eğitim Merkezi, Mutlu Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Türkiye Sakatlar derneği Bandırma Şubesi´nin başkan, yönetim ve üyelerinin hazır bulunduğu tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar,  Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği Başkanı Nihat Karakazım Arslan,  İşitme Engelliler Kültür, Spor Kulübü Derneği Başkanı Tuncay Ağaçonaran, Türkiye Sakatlar derneği Bandırma Şubesi başkanı Mücahit Aksakallı´ın güne özel konuşmaları ardından söz alan Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Necati Yaşar ilçe müdürlüğü olarak uygulamadaki çalışmalarından kesitler verdi.

10-16 Mayıs Engelliler haftası, hafta içinde Dernek yönetimleri tarafından gerçekleştirilecek farkındalık etkinlikleri ile devam edecek.

/resimler/2019-5/10/1738394330175.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli