Engellilere park ücreti yok

Engellilere park ücreti yok

ENGELLİLERE ÜCRETSİZ PARKMETRE UYGULAMASI BAŞLADI




......Bandırma Belediyesi tarafından kentimizdeki ana caddelerdeki trafik yoğunluğuna katkı sağlaması amacıyla başlatılan Parkmetre yeni bir uygulamaya geçildi. Engelli vatandaşlarımız bundan böyle Parkmetre alanlarında belirlenen noktalarda araçlarını ücretsiz olarak park edebilecek.

Yapılan yeni düzenlemeye göre parkmetre uygulamasının yer aldığı caddeler üzerinde mavi boya ve ilgili tabela ile Engelli Park alanları belirlendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Parkmetre uygulamasında yeni bir düzenleme yaparak engelli vatandaşlarımız için park alanları oluşturduklarını ve bu park alanlarının engelli vatandaşlarımız için ücretsiz olacağını söyledi. Onur: Kentimizdeki trafik yoğunluğunun özellikle ana caddelerde yarattığı olumsuzluğun önüne geçmek ve kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla uygulamaya aldığımız parkmetre uygulamasında engelli vatandaşlarımız için yeni bir düzenlemeye gittik. Uygulamanın yapıldığı caddelerde yeni oluşturulan mavi boyalı ve tabelalı alanlarda engelli vatandaşlarımız için ücretsiz park uygulamasını başlattık” dedi.









demokrat
29.11.2012 08:25:27
Parkmetreler soygunmetreye dönüştü.Ana arterler bırakıldı,en ücra yerlere bile parkmetre konuldu.İnsanlar livatyaya doğru arabalarını taşımaya başladılar.Bu uygulamayı başlatan ilgililerden birini gün boyu park yapmaya ve ücret ödemeye davet edin,inanıyorum ki ertesi gün tamamen kaldıracaklardır.Buradan uygulamayı yeniden gözden geçirmeye davet ediyorum.

Hasan Tezbasan
29.11.2012 11:26:41
Bence çok yerinde bir uygulama neden derseniz şehrin ana arterleri nefes almış durumda onlarca kişiye istihdam sağlandı belediyede gelir elde etti bana göre belediyenin en önemli icratlarından biridir.

Fahri
29.11.2012 13:36:15
Demokrat kardes, ne kadar da haklisin. Sana katiliyorum. Ayrica yapilan uygulamanin amaci ne tam anlamadim. Neden engelli bir otomobil sürücüsünden ücret alinmiyor? Sebebini bana aciklayan var mi aceba? Engelli sürücüler icin olusturulan özel yerlerin olmasi cok dogal. Ama ücretsiz olmasi...? Yoksa engellilerin parasi otomatik olarak daha mi az oluyor? Ücret ödememekle saglanan kolaylik nedir?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli