Engellilere,Engelsiz ofis

Engellilere,Engelsiz ofis

Bandırma Engelliler ve Engelli aileleri dernegi sahil bandındaki,yeni adreslerinde





Haber-Fotoğraf Hakan ÇAPAR

Bandırma Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin yeni hizmet binaları, törenle açıldı.
Dernek binalarının açılışına CHP Balıkesir Milletvekili Av.Namık Havutça,Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Belediye Başkanı Sedat Pekel, “Her sağlıklı insan bir gün engelli adayı olabilir, engelli vatandaşlarımıza belediye olarak her türlü maddi manevi desteği veriyoruz.
Sahil parkına büyük bir engelli parkı oyun alanları yaptırdık .
Engelli ailelerle her yıl Dünya Engelliler Günü’nde dayanışma yemeği tertipleyip bir arada oluyoruz. Engellilerin engellerini kaldırmak için çalışıyoruz.
Bu 2 yeni hizmet binası hayırlı uğurlu olsun. Burada işitme engelliler içinde kurs açıldı.
Onlarca engelli vatandaşımız kurslara katılıyor” dedi.

Milletvekili Havutça ise, “TBMM’de engelli vatandaşlarımızın haklarını savunacağım.
Engelliler derneğinden 50 kişilik üye, geçen hafta TBMM’yi ziyaret etti. Anıtkabir’i gezirdik, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlunu ziyaret ettik. Engellilerin sorunlarını, dert ve dileklerini dinledik. Onlara her zaman destek olacağız. Bandırma Belediyesi de engelli vatandaşlarımıza destek verdiği için Belediye Başkanı Sedat Pekel’e teşekkür ederim” dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli