Erdek ADD de Genel Kurul yapıldı

Erdek ADD de Genel Kurul yapıldı

ADD Başkanı Zafer Filiz Güven tazeledi.

Erdek ADD şubesinde bugün gerçekleşen olagan genel kurulda Başkan Zafer Filiz Güven tazeledi.

Erdek ADD´de olağan genel kurulu 110 üyeden 59´unun katılımı ile ilk birleşimde gerçekleşti. Çalışma ve hesap raporlarının okunması müzakereye açılması ve oylanması ardından, gelecek dönem programı ve tahmini bütçe raporlarının okunması müzakeresi ve ibrası ardından dilek ve temenniler ile noktalanan kongrenin gizli oylama, açık tasnif sonucu Başkan Zafer Filiz´in göreve sunduğu listede yer alan Zafer Filiz, Necla Sü, Hatice Kirazoğlu, Olcay Doğalı, Nazlı Salay, Hüseyin Sermet Çınar ve Engin Öntürkler yönetim kurulu asil üyeliklerine,

Rahmi Yüksel, Fikret Yırtımcı, Mehmet Erkovan Denetim kurulu, Murat Ogün, Orhan Salay, Mustafa Yenişen Disiplin kurulu, Zafer Filiz, Hatice Kirazoğlu, Ziya Özkan ve Niyazi Kaya ise Ankara Kurultay delegeliklerine seçildiler.

Genel kurul sonrası güven tazeleyen Başkan Zafer Filiz yaptığı teşekkür konuşmasında, ?Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan ülkemizde Erdek ADD olarak 110 üyenin tamamını kucaklayarak, yeni üye takviyeleri ile cemiyetimizi daha kapsamlı, daha aktif, daha şeffaf ve amaca yönelik projelerle olması gereken noktaya taşımanın çabası içinde olacağız.?

?Katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederken, bana ve arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyor, güveninize layık olmak adına elimizden gelen çabayı sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.? Dedi.

/resimler/2016-8/20/2137417312695.jpg

/resimler/2016-8/20/1919121681445.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Genel Kurul yapıldı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli