Erdek ADD´de 3500 kitap

Erdek ADD´de 3500 kitap

Bağışlarından oluşan ADD kütüphanesinde 3 bin 500 kitap bulunuyor

Hatice Kirazoğlu´nun başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şubesi, zengin kütüphanesini üyelerinin hizmetine sunacak. 99 üyeye sahip bulunan şubenin başkanı Kirazoğlu, çeşitli kişilerin bağışlarından oluşan kütüphanelerinde 3 bin 500 kitap bulunduğuna dikkati çekerek, şu bilgiyi verdi:

?Kütüphanemizde laik Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Atatürk başta olmak üzere psikolojiden felsefeye, romandan öyküye kadar her konuda kitap bulunuyor. Bu kitapları, oluşturacağımız internet zinciri aracılığıyla üyelerimizin bilgilerine sunmak ve kütüphanemizi onlara açmak istiyoruz. Bu arada çocuk kitapları da dahil olmak üzere kütüphanemize yeni kitap bağışlarını da bekliyoruz. ?

ADD Erdek Şube Başkanı Hatice Kirazoğlu, yapımı tamamlanan Erdek Anadolu Lisesi´ne bir Atatürk büstü ve İstiklal İlkokulu´na, bir çocuk kitaplığı kazandırmayı planladıklarını belirtti.

Kirazoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı da ?Zafer Haftası? etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar´da kutlayacaklarını sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek 3500 kitap
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli