Erdek-Bandırma karayolu onarılıyor

Erdek-Bandırma karayolu onarılıyor

Sürücüler için işkenceye dönüşen Erdek-Bandırma karayolunda onarım başladı

Sürücüler için işkenceye dönüşen Erdek-Bandırma karayolunda Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un girişimiyle, bozuk olan bölümlerinde onarım çalışmaları başlatıldı.

Erdek-Bandırma karayolunda yol yapım ve onarım çalışmalarını üstlenen ilgili firmanın, çalışmalarını askıya almasının ardından yoğun yağışlar nedeniyle bazı bölümleri köstebek yuvasına dönüşen Erdek-Bandırma karayolu hakkında gazetemizde yayımlanan haber sonrası Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, gazetemizi arayıp konunun bizzat takipçisi olacağı sözünü vermişti.

Kaymakam Atasoy’un soruna el atmasıyla birlikte, Karayolları Bandırma 146. Şube Şefliği’ne bağlı ekipler ilk etapta destinasyon çalışmalarını tamamladılar. Bu çalışmaları yolda bozulan tüm noktalarda dolgu işlemleri takip etti. Cumartesi günü ise asfalt kaplama çalışmalarına geçildi.

Karayolları 146. Bandırma Şube Şefliği tarafından yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Erdek-Bandırma karayolunda sürücüler artık rahat bir nefes alacak.



BÜLENT ÇALIŞKAN
8.02.2022 01:34:05
Bandirma-erdek karayolu niye yapılmıyor.

Seçil ipek
8.02.2022 11:28:44
Erdek çevre yolu ne zaman başlayacak

Mustafa Deveçeker
10.02.2022 10:20:19
Kaymakam karayollarına el atıyor ...........karayolları istese eski yolu ellemeden ve bu kadar sorun çıkar madan yeni yol yapar ve erdeğin içinden geçen yolu bile halleder.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı