Erdek Belediyesi 5 dalda ödüle layık bulundu.

Erdek Belediyesi 5 dalda ödüle layık bulundu.

CHP´nin yerel belediye hizmetlerini sınadığı Sodem ödülleri sahiplerini buldu.

 

  CHP Genel Merkezi tarafından ilk kez düzenlenen Sodem Ödülleri sahiplerini buldu.

CHP´nin kendi belediyeleri arasında çalışma performansını arttırmak amacı ile düzenlediği yarışmaya 100 Belediye 500 proje ile katıldı.

İzmir Seferihisar´da düzenlenen Sodem ödülleri için yarışmaya katılan 500 proje arasında Erdek Belediyesi 12 proje sundu, 5 proje değerlendirmeye alındı. 1. Proje ödüğle layık bulundu.

  Erdek belediyesinin ödülünü Başkan Mim. Hüseyin Sarı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun elinden aldı.

/resimler/2016-3/14/0411147980724.jpg

  Erdek Belediyesi 12 proje ile katıldığı değerlendirmede 5 proje değerlendirmeye alındı. Bir proje ödüle layık bulundu.

Kentsel gelişim dalında ?Sahil Çay Bahçeleri? projesi, Sosyal proje dalında ?Çadırdan-Konuta? projesi, Tarım´da ?Topraksız Tarım? projesi, ?Ekmeğinizi israf etme? projesi, Kültür ve Eğitim dalında ?Ders çalışma ve başarı teşvik ödülleri.? Projesi. tasnife alındı, 5 proje değerlendirmeye alındı 1 proje ödüle layık bulundu.

CHP, yerel yönetimlerin performanslarını arttırma noktasında uygulamaya koyduğu Sodem ödül projesi değerlendirme jürisinde ise Abbas Güçlü, Bekir Coşkun, Cem Seymen, Ercan Karakaş, Seyit Torun, Özgür Özel, Prof. Dr. Murat Berkan, Murat Kutoğlu, Faruk Göksu, Fikret Toksöz, Doç. Dr. Gökhan Günaydın, İbrahim Betil, Veli Ağbaba, Pınar Türenç, Av. Selami Öztürk, Melda Onur, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Doç. Dr. Koray Çalışkan, Prof. Dr. Korel Göymen, Prof. Dr. Mehmet Rıfkı Aktekin, Sunay Akın ve Şafak Paley görev aldı.

/resimler/2016-3/14/0411363606135.jpg

 Başkan Sarı, CHP´nin ilk kez düzenlediği Sodem proje ödülleri için yarışmaya 12 proje sunduklarının bunlardan 5´inin özgün proje olarak taltif gördüğünü, gelecek yıllarda daha özgün projeler ile hem Erdek´e sıra dışı hizmet etmek, hem de yaşama katılan bu projelerin akademik bağımsız jüri tarafından taltif görmesinin onur verici olduğunu söyledi.

/resimler/2016-3/14/1748576448526.jpg

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, CHP yerel yönetimler "Oskar" ödülünü almak üzere gittiği İzmir Seferihisar´da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yakın temasta bulundu. Kılıçdaroğlu, Hüseyin Sarı´dan övgü ile söz etti.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı