ERDEK, ÇİĞ ALTINDA KALDI.

ERDEK, ÇİĞ ALTINDA KALDI.

Bal temsilcimiz, İzmirde 1-0 yenildiği Çiğli Belediyespor´a rövanşta da penaltı golü ile boyun eğdi.

 

Bal temsilcimiz Erdekspor 2. Devre kan kaybını saha ve seyircisi önünde Çiğli´ye penaltı golü ile yenilerek sürdürdü.

/resimler/2016-3/20/1918307308016.jpg

Stat: Erdek 18 Eylül

HAKEMLER: Onur ÇAKIR ** Volkan ÖZCAN ** Sabri KALEM ** (Şafak NALBANTOĞLU)

ERDEKSPOR: 43-Önder** 2-Uğur** 3-Eren** 4-Fatih 5-Gökhan** 6-Muhammet** (14-Mutlu*) 7-Melis Volkan** 8-Hüseyin** 9-Ozan** 10-Murat** 11-Tugay** (Metin*)

TEKNİK SORUMLU: SÜLEYMAN PÖGE

SPORTİF DİREKTÖR: CAN CANGÖK

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR:  21-Can *** 2-Kerim** 3-Mahmut** 4-Halil Yekta** 6-Ali** 18-Doğan Yaşar** 10-Murat** ( 16-Hasan**) 17-Göksel** 11-Emrah** 14-Hakan** (7-Aytaç**)

ANTRENÖR: SELÇUK ÜLKEN

TEKNİK SORUMLU: İMAM AYDEMİR

KIRMIZI KART: Dk.89 Halil Yekta Kondu (Çiğli)

GOL: Dk. 51 Pent. Mahmut Yıldırım (Çiğli)

    Bal temsilcimiz lig de ilk yarı sergilediği yüksek tempodaki oyununu arıyor. Bir biri ardına kaybedilen puanlar kırmızı beyazlı ekibin hızlı bir şekild ekan kaybetmesine neden olurken, ligin ilk devresi Çiğli´de 90. Dakika golü ile teslim olduğu Çiğli Belediyespor´a Erdek´teki rövanşta Mahmut Yıldırım´ın 51. Dakikada penaltı golü ile boyun eğdi.

Çiğli´de attığı gol ile Erdekspor´un 1-0 yenilgisine neden olan Halil Yekta Kondu, Erdek teki karşılaşmanın aynı dakikalarında 2. Sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Erdekspor  ilk 45 dakika Çiğli karşısında durgundu. Skoru riske etmeme adına güvenli ileri çıkan Erdek ilk devre gol bulamadığı gibi golde yemedi.

Erdek 2.ci 45 dakikaya gol bulma umudu ile çıktı.  

Erdekspor, saha ve seyirci avantajını degerlendirmek  amacı ile rakip yarı alanda gol aradığı anlarda dönen kontra toplarla kalesinde tehlike gördü.

Nitekim 51 dakikada Uğur teke tek kaldığı  ikili mücadelede rakibini indirince karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Vuruşu kullanan Mahmut Yıldırım, Erdek kalecisi Önder´i ters köşeye yatırarak meşin yuvarlağı doksan´a bırakırken kalan sürede kırmızı beyazlı ekibe gol şansı tanımadı.

Erdekspor, kalan sürede oyunu rakip yarı alanda tutmak istemesi ve ceza alanında çoğalarak skoru etkileyecek vuruşlar yapmak istemesi, Çiğli´nin katı savunması karşısında etkisiz kaldı.

Çiğli´nin kalecisi Can 90 dakika süresince savunmasını iyi yönlendirdi ve özellikle karşılaşmanın son dakikalarında Ozan´ın kale içindeki aşırtma vuruşunu büyük bir soğuk kanlılıkla alması rakip takımın motivasyonunu arttırdığı gibi, uzun toplarla Erdek kalesinde farklı tehlike anları yarattılar.

Özellikle bir pozisyonda  Çiğli´den Emrah, Erdek defansının arkasına sızarak kaleci Önder ile karşı karşıya kaldığı anda, tecrübeli eldiven Önder oyun alanı dışına kdar çıkarak kendisine çalım atan Emrah´ı faul ile durdurup önemli bir tehlikeyi sarı kart cezası ile bertaraf etti.

Erdekspor, karşılaşmanın son 10 dakikasında Çiğli kalesinde üst üste yarattığı tehlikeli pozisyonlardan da sonuç gelmeyince Erdek 90 dakikayı puansız kapatmak durumunda kaldı.

/resimler/2016-3/20/1919149027430.jpg



Anahtar Kelimeler: ERDEK ALTINDA KALDI
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli