ERDEK FİLO KOMUTANINDAN MEMNUNİYET PLAKETİ

ERDEK FİLO KOMUTANINDAN MEMNUNİYET PLAKETİ

Erdek Mayın Filosu Komutanı, Bandırma Devlet Hastanesini bölgeye sundukları hizmetten dolayı teşekkür etti.

 

Erdek Mayın Filosu Komutanı Tuğamiral Gökhan Polat Bandırma Devlet Hastanesini ziyaret ederek bölgeye sundukları iyi ve kaliteli hizmetten dolayı Hastane Başhekimi Uz.Dr.Muzaffer Şenveli´ ye teşekkür etti.

Hekim sayısı, teknik donanımı ve kapasitesiyle bölgeye hizmet eder bir duruma gelen Bandırma Devlet Hastanesi bölgede yaşayan insanlar tarafından takdir ediliyor.

Erdek Mayın Filosu Komutanı Tuğamiral Gökhan Polat Hastane yönetici Uz.Dr.Muzaffer Şenveli´yi ziyaret ederek, Bandırma Devlet Hastanesinin Bandırma ve çevre ilçelerine yönelik olarak verilen sağlık hizmetlerden memnun olduklarını belirterek bir plaket verdi.

Bir zamanlar bazı sağlık hizmetleri için başka illere gidildiğini, ancak son zamanlarda yapılan çalışmalar nedeniyle Bandırma Devlet Hastanesinin bölgeye hizmet ettiğini belirten Erdek Mayın Filosu Komutanı Tuğamiral Gökhan Polat hastaneye tedavi olmaya gelen personellerinin, aldıkları sağlık hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getirdiklerini söyledi ve Hastane Başhekimi Uz. Dr. Muzaffer Şenveli´ ye bir plaket vererek yapılan çalışmalar ve verilen kaliteli sağlık hizmetinden dolayı bütün hastane personeline teşekkürlerini iletti.

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli ise Erdek Filo Komutanının kendilerini ziyaret ederek onurlandırdığını belirterek, görevlerinin bölge insanına en iyi sağlık hizmetini vermek olduğunu söyledi.

Başhekim Şenveli, ?göreve geldiğimiz günden itibaren bölge insanımıza en iyi sağlık hizmetini verebilmek için bütün ekip arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hekim sayısından, hastanenin teknik alt yapısına kadar birçok konuda, Genel Sekreterliğimizin ve Bakanlığımızın da desteğiyle en iyi noktaya taşımaya çalıştık ve çalışıyoruz. Birçok sağlık hizmetini başka yerlere ihtiyaç duymadan burada gidermek için yeni üniteler oluşturduk ve oluşturmaya da devam ediyoruz. Tabi ki biz bunları yaparken görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz ve hastalarımızın memnuniyetini görünce ve de duyunca motivasyonumuz artıyor ve çok memnun oluyoruz? dedi

Başhekim Şenveli daha sonra kendilerini ziyaret ederek onore eden Filo komutanına teşekkür ederek verdikleri plaketi de bütün hastane personeli adına aldığını sözlerine ekledi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı