Erdek Garajı İlgisizlik Fukarası

Erdek Garajı İlgisizlik Fukarası

Büyükşehir Ulaşım Hizmetleri, ilk gündemine alması gereken Erdek Garajı Bu sezonda kaderine terk edildi.

 

Erdek´te Otogar sorunu yine başka bahara kaldı. Erdek gibi Büyükşehir´in en önemli stratejik merkezlerinden birisi olan Erdek Otogarı, yeni bir uygulamaya tabi tutulmak bir yana, mevcut işlevselliğine yapılan müdahale ile kör düğüme döndürüldü.

/resimler/2016-4/22/2335490865695.jpg

Erdek Otogarı paralelinde bulunan toptancı Hal´in yıkılması görsel olarak çirkinlik yaratırken, mevcut düzenlemenin babalar konularak Halk Otobüslerinin kalkış güzergâhına yeni düzenleme getirilmesi, daha baharda kargaşa yaşanmasına neden oldu.

Geçmişte perondan kalkan halk otobüsleri, Şehirler rası otobüs ve peronlarını etkilemeden doğrudan kavşağa çıkarak Bandırma´ya yönelirken, şimdi bu çıkış kapatılarak diğer tüm araçlarla birlikte ana çıkış kapısına yönlendirildi.

Erdek Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hacı Necati Elmas, yapılan uygulama ile seyreden trafiğe kargaşa getirildiğini vurgulayarak, bu anlamsız uygulamanın yaz aylarında içinden çıkılmaz bir kargaşaya neden olacağını söyledi.

/resimler/2016-4/22/2349070881176.jpg

Böyle yönetecekseniz, hiç dokunmayın daha iyi....

 



HALK
24.04.2016 14:45:34
SEÇİM ZAMANI HİZMET KONUSUNDA HARVURUP HARMAN SAVURANLAR, BENİM VERDİĞİM VE ZERRESİNİ HAK ETMEDİĞİM VERGİLERLE ALINAN VE ALTLARINDA Kİ ÖZEL ARAÇLARI İLE ATIP TUTAN PARTİLİLER BÖLGE TURİZMİNE BU KADAR RENK KATAN BİR İLÇEYİ NE KADAR DA ÇOK ÖNEMSİYORLAR NE KADAR DA İLGİLİLER SAĞ OLSUNLAR. MADEM BÜYÜK ŞEHİR YAPTIN İLGİLENECEKSİNİZ, AMACINIZ HİZMET ETMEK İSE EDECEKSİNİZ, OY ALMAK SEÇİLMEK İSE ETMELİSİNİZ.

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli