Erdek Hastanesi´ne genel cerrahi uzmanı atandı

Erdek Hastanesi´ne genel cerrahi uzmanı atandı

Ayrıca 10 pratisyen hekim, bir dahiliye, bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı geldi

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi´ne bir genel cerrahi uzmanı, bir dahiliye uzmanı ve bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 10 pratisyen hekim daha atandı. Böylece hastanede görevli pratisyen hekim sayısı 12´ye yükseldi.

Hastaneye atanan pratisyen hekimlerden Koray Sarıkaya, Ceyda Gökdeniz, Ulaş Gökdeniz ve İsmail Selimoğlu, görevlerine başladılar. Diğerlerinin de bu hafta içinde görevlerine başlamaları bekleniyor.

GENEL CERRAHİ UZMANI

Hastanede aylardır boş bulunan genel cerrahi uzmanlığına da atama yapıldı. Genel cerrah Umut Ercan, görevine başladıktan sonra kısa bir izin aldı. Ercan´ın, önümüzdeki hafta içinde görevine başlaması bekleniyor.

Hastaneye ayrıca dahiliye uzmanı olarak Süleyman Yıldırım, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak ise Engin Özkırımlı atandı.

BİN SAAT HEMODİYALİZ

Hastane başhekimi Op. Dr. Yalçın Düker, geride bıraktığımız yaz aylarında çok yoğun bir tempoda çalışarak özverili bir hizmet verdiklerini belirtirken, ?Bu özverili çalışmaları nedeniyle tüm personelime teşekkür ediyorum? dedi.

Hastanelerinde, geçtiğimiz yaz aylarında bin saat hemodiyaliz yapıldığına dikkati çeken Düker, ?Yazın, hastanemizde 10 hemodiyaliz cihazıyla böbrek hastalarına hizmet verdik. Kışın, 5 hemodiyaliz cihazımız çalışıyor? dedi.

Başhekim Op. Dr. Yalçın Düker, son doktor atamalarıyla hastanenin çok rahatladığını sözlerine ekledi.  Önder BALIKÇI



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false