Erdek kampı bitti

Erdek kampı bitti

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği´nin Erdek kampı bitti

/resimler/2016-9/7/0317575204814.jpg

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği´nin, Erdek´te düzenlediği yaz kampı sona erdi. Üç gün süren kampa, Balıkesir, Çanakkale ve İstanbul´un il ve ilçelerinden gelen 12-16 yaş grubundaki, kız-erkek toplam 80 Roman genci katıldı.

Bandırma´da kurulu Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, kampa desteği nedeniyle Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür ederken, şunları söyledi:

?Üç günlük bu kamp süresince, başka bölgelerden gelen gençler ile bölgemizdeki gençler kaynaştılar ve güzel dostluklar kurdular. En büyük kazanımın bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, kamp boyunca gençlerimize dağcılık, atletizm ve yüzme sporları yaptırdık, tiyatro çalışmaları gerçekleştirdik. Dağcılık sporunda büyük yardımlarını gördüğümüz, Kadri Civan´ın başkanlığındaki Bandırma Dağcılık, Atama Kurtarma Derneği´ne(BANDAK) ve tiyatro çalışmalarında yanımızda olan Bandırma Sanat Tiyatrosu´na teşekkür ediyorum. Bu yıl, ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu kampı, önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istiyoruz.?  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek kampı bitti
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli