Erdek kitabını anlattı

Erdek kitabını anlattı

Rotary Kulübü, gazeteci Balıkçı´yı konuk etti

Bandırma Rotary Kulübü, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı´yı konuk etti. Balıkçı, son olarak kaleme aldığı ?Gizemli Cennetsin Erdek?i anlattı.

/resimler/2018-9/20/2137535796137.jpg

Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Halit Emiroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada Balıkçı´nın, Erdek ile ilgili yazdığı son kitabının ilçenin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Ardından konuşan gazeteci Balıkçı, bu kitabı Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´nın isteği üzerine yaklaşık iki yıllık bir hazırlık sonucunda hazırladığını vurgularken, şunları söyledi:

?Sayın başkanın, kitabın içeriğine hiçbir müdahalesi olmadı. Özgürce bir çalışma yaptım. Güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Belgesel nitelikli bu kitabımda, Erdek´in birçok değerini yansıtmaya çalıştım. Desteği nedeniyle Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´ya teşekkür ediyorum.?

Anne tarafından Erdekli olduğunu ve bu ilçeyi çok sevdiğini vurgulayan Balıkçı, Erdek turizmini de ?Geçmişini arayan yaşlı bir çınar?a benzetti.

Konuşmanın ardından Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Halit Emiroğlu, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı´ya teşekkür belgesi verdi.



Anahtar Kelimeler: Erdek kitabını anlattı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli