Erdek Körfezi Çevre Platformu toplandı.

Erdek Körfezi Çevre Platformu toplandı.

Platformun ortak sloganı ?Bandırma Erdek El, Ele?

Kurucu 9 Çevre Dernek tarafından oluşturulan ?Erdek Körfezi Çevre Platformu? aylık olağan toplantısını Erdek´te gerçekleştirdi.

Kurumsal ve bireysel katılımlarla platformun sayısal çoğunluğunu arttırmayı kararlaştıran ?Erdek Körfezi çevre platformu? yeni katılımlarla platform meclisini oluşturarak, çevresel konulu ses getirici daha kalabalık katılım sağlanması görüşünde birleşildi.

Platform, Körfez, Sinop, Kadıköy de yapılacak etkinlik ve eylemlere katılma kararı alırken, 5 Mayıs Hıdırellez, 1 Mayıs işçi Bayramı içinde program taslağı hazırladı.

?Bandırma Erdek El ele.? Sloganı ile çevre sevdalısı gönüllüleri bir araya getirip çevre olumsuzluklarına karşı daha etkin mücadele yapılması kararlaştırıldı.



MEGA SEPTİK
15.04.2018 09:31:14
Çevre platformcuların kendi çaplarındaki mücadelelerini destekliyor ve tebrik ediyorum.Ancak öyle bir hükümetle karşı karşıyayız ki satılmadık ne fabrika ne orman bırakmadı..Sıra denizlere geldi..Daha evvelde sanırım UNAKITAN´ın bir termik santral için atağı vardı..Bu AKP durduğu sürece bunlat talanlarını eninde sonunda gerçekleştireceklerdir.Aynen mısakçaya dikilen doğal gaz çevrim santralı gibi..Çevrecilere kolay gelsin ama maalesef nafile bir çaba...İşte kocaeli´nin körfez dilova ilçesi..Çoluk çocuk her ev kanserler..Aynı şeyi Erdek körfezindede başarmak üzereler...Adamlar,mantaliteleri icabı denize girilen her yere düşmanlar.

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli