Erdek, yepyeni mekânlarla tatilcileri bekliyor.

Erdek, yepyeni mekânlarla tatilcileri bekliyor.

Erdek´te değişim kervanına Caffè La Famoso´da katıldı.

Erdek, erken gelen yaz ile birlikte bayram öncesi değişim rüzgârlarını tamamlamaya çalışıyor.

/resimler/2016-6/27/1227457727217.jpg

Öncelikle sahil bandında bulunan çay bahçelerinin düşlerin ötesine geçen tasarımı ile tatilcilerin beğenisini kazanırken, yerel belediyenin buna paralel olarak gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri, renkli yürüyüş yolları Erdek´e kategori atlattı.

Sosyal, Kültürel ve Çevre anlamında beklentileri karşılama noktasında yoğun bir mesai veren yerel yönetim finale yaklaşıldığında özel işletmeler tarafından da desteklenmeye başlandı.

Erdek´te son günlerde değişim rüzgârına ayak uyduran işletmeler kervanına önceki gün Caffè La Famoso ta katıldı.

Neyyire & Sıtkı Caddesi çay bahçeleri güzergâhında Mavi İnci Otel´in lobi bölümünde iki caddeyi kapsayan dizaynı ile müşterilerine kapılarını açan Caffè La Famoso ilk gün müşterilerinden olumlu tepkiler almaya başladı.

Kendine özgü neo-klasik tarzı, mutfak kültürü, Kahve & Tatlı çeşitleri, Un mamulleri zenginliği ile kahvaltı alternatifi vs.

Aynı zamanda Mavi İnci Otel işletmecisi olan İbrahim İlhan, Caffè La Famoso ile tatil ve Turizm´de cazibe merkezi olan Erdek´e marka farkını taşımak arzusu ile çıktıkları yolda aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini haklı çıkarttığını söyledi.

/resimler/2016-6/27/1228186321685.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli