Erdek Ziraat Odasından, Süt birliği ziyareti

Erdek Ziraat Odasından, Süt birliği ziyareti

Hedef, kurumlar arası koordinasyon

Önceki hafta gerçekleştirilen genel kurul sonrası göreve gelen Özgür Bakan başkanlığındaki Bandırma, Erdek ve çevresi süt üreticileri birliği ziyaretlerden iş birliği ve koordinasyon sağlıyor.

Genel kurulda divan başkanlığı görevini üstlenen Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Erdek ve kırsal mahallelerindeki süt üreticilerinin üyesi olduğu birlikte üretim ve pazarlama noktasında birlikte hareket ve iş birliği kararı çıktı.

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör özellikle küçük çaplı süt üreticisinin bulunduğu Kapıdağ´da birlik ilişkilerinde sorunlar yaşandığını, bu anlamda kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon sonucu çözüm ortağı olmak istediklerini kaydetti.

Bandırma, Erdek ve çevresi süt üreticileri birliği yönetim kurulu başkanı Özgür Bakan, Erdek Ziraat odası başkanlığının iş birliği ve koordinasyon ortaklığı fikrini olumlu karşılayarak kırsalda üretici temsilcisi kurumların birlikte hateket ve koordinasyonunda her zaman hayır ve bereket olacağına inandıklarını söyledi.

Başkan Özgür Bakan, "Gönen Ziraat Odası, Gönen Süt Birliği ve Erdek Ziraat Odaları ile gerçekleştirilen iş birliği prensibinin tarım ve hayvancılıkta alın teri olan üreticinin hak ve hukukunu korumak, onun ürettiği ürüne en iyi bedelle pazar bulmak görevden öte kutsal bir hizmettir." dedi.

Başkan, Özgür Bakan;"Amacımız çevremizde tarımsal faaliyet gösteren tüm kurumlarla koordinasyon içinde olup, maliyeti oto kontrol altına alınmış, kaliteli ve yüksek oranda verim elde eden yönetim sistemi ile üreticimizin emeğinin karşılığını almasını sağlamaktır. Bu amaçla bizimle temas kuran çevre ilçe yöneticilerine taşekkür eder, Bandırmamızın güzide Ziraat odamızdan da aynı duyarlılığı bekleriz." dedi.

/resimler/2017-3/17/1358178097309.jpg

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli