Erdek, 4 oyuncusu ile anlaştı

Erdek, 4 oyuncusu ile anlaştı

Erdekspor, İsmail, Binehan, Hami ve Semih`ın dışındaki tüm oyuncularını serbest bıraktı.

Bal lig`de yeni temsilcimiz Erdekspor sezon sonu itibariyle dört oyuncusu ile mukavele imzalarken, değer oyuncularının tümünü   serbest bıraktı.

Erdekspor Sportif menejeri Tarık Anık, yeni sezonda Bal ligi mücadelesi verecek Erdekspor`un yeni yapılanması içinde ilk mukaveleyi teknik direktör Maksur Ünlü ile yapılan sözleşme ardından kapsamlı bir transfer çalışması için harekete geçtiklerini söyledi.

Anık Teknik kadronun öncelikle kırmızı beyazlı ekip içindeki anlatmalarını tamamlayarak dış trensfer çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

4 oyuncu ile iç transfer tamamlandı.

Erdekspor iç transferde İsmail, Binehan, Hami ve semih ile sözleşme yenileyerek iç transferi kapattı.

Ergin ve Çağatay Sındırgıspor`da

Erdekspor iç transferi 4 oyuncu ile sınırlaması ardından boşta kalan tüm oyuncular kendilerine takım arayışına geçti.

Bu arada Ergin Doğan ile Çağatay Kolçak süper lig`in etkin ekiplerinden Sındırgıspor ile sözleşme imzaladı.



tribün
13.07.2013 13:39:03
selamlar. Erdekspor bu anlayış çercevesinde Bal liginde başarılı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Erdekspor da futbolu çok iyi bilen 2 değerli futbol adamı bulunuyor, onun için Başarı çok zor gelir.

oktay karadağ
13.07.2013 20:55:06
sizin gibi anlayışlı insanlar olduğu süre erdek spor herzaman başarılı olur. allahın izniyle ve topçu kardeşlerizle geçen sene şampiyon olduk. bu senede olup 3 lige çıkıcaz...

oktay karadağ
14.07.2013 00:24:29
şu kadarını söyleyeyim futbol bir oyundur bizde bunun böyle olduğunu bildiğimiz için Erdekspor da doğru şeyler yapmak istiyoruz. herkesinde desteğini bekliyoruz. taraflı tarafsız. eleştiri olacaktır biz her kese saygı duyuyoruz yeter ki emeğimize ve futbolcu kardeşlerimizin alın terlerine saygısızlık edilmesin Erdek, Erdekspor hepimizin.. Kazanırsak birlikte seviniriz.. Kaybedersek hepimiz üzülürüz. Dileğimiz başarıyı birlikte paylaşacak sevinçlerimizi çoğaltalım.

ahmet selvi
15.07.2013 17:11:51
tribün kardeşim katılıyorum sana, futbolu çok bilen o kişi varken Erdekspor çok zor başarılı olur bu sene bile şampiyon olması mucize oldu. bu karışıklık içinde takımı değiştirmeden bal liginde devam edicez diye bütün sezon bağıran Hüseyin Aysan lig bitiminde hiç bir futbolcuyla bağlantı bile kurmadı. kuru bir teşekkür edilip yollar ayrıldı. lig biteli kaç ay olmuş ama duyduğuma göre şampiyonluk primleri hala ödenmemiş hala oyuncular bekletilmekte yeni transfer yapılıyor büyük külfetlerin altına giriliyor ama geçen sene bu takımı şampiyon yapan oyuncuların paraları ödenmiyor gerçekten Erdeksporun başındaki insanlar işi çok iyi biliyorlar daha eski oyuncularının alacaklarını bitirmeden tekrar transfer yapabiliyorlar gerçekten futbolun içinden gelmiş adamlar...

oktay karadağ
17.07.2013 17:53:40
bak ahmet kardeşim erdek spor olarak kimsenin parasını vermiyoruz. vermicez demiyoruz. daha dün bir arkadaşımıza ödeme yaptık. bir çoğununda bitirdik. sezona başlamadan da bitirecez. evet borcumuz yok demiyoruz allaha şükürler olsun bizi şampiyon yapan arkadaşlarımızın kardeşlerimizin alın teri olan paralarını kurusu kurusuna ödüyeceyiz. demek ki doğru işler yapmışız ki şampiyon olmuşuz. sonuçta gs de uef kupasını aldığında her kez mucizeyi başardı dedi. ama aldı. erdekspor da 7 tane körfez takımı geçerek şampiyon oldu bırak ta mucize olsun ahmet kardeşim. trbn kardeşim..

murat
18.07.2013 16:54:51
oktay, kardeşim ne güzel söylemişsin biz futbolcu kardeşlerimizin alın terine haksızlık edilmesin diye unutma bu takımdaki Erdek li futbolcular bedava geldi. para ödeyerek alacaklarına dair gittiler. kin besleyerek nefret ederek gittiler.

oktay karadağ
18.07.2013 23:34:30
murat kardeşim birtane para kazanmadan para verip giden erdekli arkadaş söyle ödiyerek giden. eğer birtane erdekli arkadaş para kazanmadan biz para ödiyerek erdek spordan ayrıldık desin benim adım oktay karadağ mondide diyolar cebimden vermessem namerdim. murat kardeşim yalan yalnış iftiralarını ispatlamazsan sen namertsin

murat kasap
24.07.2013 10:03:31
bırak allah aşkına oktay kardeşim erdeklilere neler cektirdiğinizi erdek biliyor bide yok para almadık yazıyorsun

oktay karadağ
24.07.2013 15:02:51
yazdığımı iyi oku yalan yalnış da insanları bilgilendirme. almadık demiyorum. kim erdek spordan para kazanmadan gitmiş onu söylüyorum bende erdekli yim verdiğimizde aldığımızda ortada. medeni cesaretin varsa herkesin gözü önünde hangi erdekli arkadaşımız bizden ne kazanmış giderken ne getirmiş kulübümüze gel gösterelim.. ama senin gibi zihniyetler ancak yalan yanlış iftira atmaya kalkar.

murat kasap
24.07.2013 16:20:28
sonat 2 peşine gelir giderken 2 peşin bırakır aydın 2 peşine gelir giderken bırakır timuçin gelir peşinatının yarısını alamadan gider ve primlerinide alamaz daha sayıyımmı oktak kardeşim madida onur ama maşallah bedavaya gider unutma bu cocuklar o takımda beş kuruşsuz yıllarca oynadı sen orda erdeksporda çalışıyorsan bu takım o çocuklar yüzünden ayakta geliyim kardeşim göster ama gerçeği herkez biliyor sıkıntı yok erdekspora başarılar dilerimm.

oktay karadağ
24.07.2013 23:41:43
ben erdek sporda çalışmıyorum ben sadece gönülden destek veriyorum beşkurUŞ para almadan manevi olarak.. aydını sonatı timuçini mutluyu onuru madiyi al gel telim 05305140320 arayın ben gelicem kimin ne aldğını verdiyini görelim. gerçeüi evet herkez biliyor. sen şuan erdekli çocukları paracı olarak göstermeye çalışıyorsun ve şuan o insanlara zarar veriyorsun. unutmaki ben ve benim gibi yıllarca erdek spora hizmet eden oyuncular asıl para almadan oynadılar anlımızın teri her zamanda erdek spora feda olsun murat by.

oktay karadağ
25.07.2013 12:48:18
son olarak şunu söylüyeyim erdekli ve erdek sporlu tüm arkadaşlara alın teri döküp erdek sporu sampiyon yaptıkları için çok teşekkür ederiz.. evet başta madi ve onur olmak üzere tüm erdekli kardeşlerimizin ayaklarına sağlık ve erdekli olmayıpta erdek için oynayan diğer kardeşlerimizin de.

murat kasap
25.07.2013 21:53:39
yoruma kapatılmıştır

murat kasap
25.07.2013 21:54:06
yoruma kapatılmıştır

timuçin türegün
26.07.2013 17:54:14
öncelikle bi arkdaşımın bana ismimin gecmesini sölmesiyle buraya üye oldum özellikle murat bey oktay bey sizleri tanımam etmem benim adımın erdeksporla anınmasından cok rahatsız olduğumu söylemek istedim sizden ricam bir daha benim adımı erdeksporla anmayın rica ediyorum sygılar

HELLRUNNER
21.09.2013 10:49:59
ERDEKSPOR FORMASI PARA İÇİN DEYİL O KIRMIZI BEYAZ RENK İÇİN TER DÖKTÜK YILLARACA AMA BİZE BİR TEŞEKKÜRÜ BİLE ÇOK GÖREN KİŞİLERE NE DEMELİİ????? HOŞMUU YAPILANLARR YAZIK YAZIK ERDEKLİ OLDUGUMUZDAN YAPILAN YANLIŞLIKLARIN ARDI KESILMICEK BU DEJAVUU 15 YIL ÖNCEDE SAHAYA GIREMEDIK SON 5 YILDIRDA DEĞİŞMEDII NEDEN ACABA ????? YOKSA SİYASİ BÜYÜKLERİMİZİN OYUNUMUYDU BUU OLABILIRMII SİZCEEE ERDEKLİLERİ BEZDİRMEKMİİ ???? GÖRECEKSINIZ 10 SENE SONRA YABANCI ERDEKLI OLMAYAN KİŞİLER İŞLERİN BASINA GECECEK VER ERDEKLİLERDE UZAKTAN BAKIP GEÇEÇEKLER SAYGILAR HERKESEE

son mohikan
31.10.2014 10:44:36
Murat abi ben yıllarca Erdek sporda oynadım Erdek sporda Yetiş tim alt yapıda oynadım. biz çim sahaya girerdik bizi sahadan kovarlardı biz halı sahada antrenman yapıyorduk Hüseyin Sari geldi takıma huzur geldi. Arkadaşlarım simdi Erdek sporun alt yapısı çim sahada antrenmana çıkıyorlar şimdi Erdek sporun alt yapısında Yetiştirilecek futbolcu varken ve inanın yetenekliler de yabancı futbolcu alıyorlar a takıma genç torpilli futbolcular çıkıyorlar dı biz çıkamıyorduk torpilimiz olmadığı için şimdi gelelim Erdek spora bana söyleyin ben bu kulübü nasıl seveyim nefret ediyorum. Erdek spordan ben Erdek spordan ayrılalı 2 yıl oldu bizim gibi futbolcuların kıymetini bilmediler Murat abi Kulübümün adını vermek istemem ama ben şuan İstanbul da süper lig takımlarından birisinin U-19`un 21 inde oynuyorum ilerde de Erdek sporun adını bile duymak istemiyorum. Erdek spordaki arkadaşlarıma başarılar birazda alt yapıya önem verilse sevinirim. Admin- Nefret sevginin karşılığıdır.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli