Erdek AK Parti yeni yönetimi belli oldu

Erdek AK Parti yeni yönetimi belli oldu

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde atanan Murat Sever, yeni yönetim kurulu üyelerini basına açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erdek İlçe Başkanlığı`na getirilen Murat Sever görevine başlarken, beraberinde çalışacak yönetim kurulu üyeleri de belli oldu. 

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, parti binasında basına yaptığı açıklamada, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı yönetimine atanan yol arkadaşlarının bölgemize ve AK Parti Teşkilatına hayırlara vesile olmasını diledi.

Üstlendikleri zor ve meşakkatli görevi layıkıyla yürütebilmek için mücadele vermeye kararlı olduklarını vurgulayan Sever, “Teşkilatta görev alarak, elini taşın altına koyan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun teveccühü ile atandığına dikkat çeken Sever, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu bu görevi bana verirken, İlçemizi çok sevdiğini dile getirdi ve sizlere selam yolladı. Verdikleri tek mesaj ise, `Sevgi, saygı içerisinde, birlik beraberlik gösterin ve herkesi kucaklayın` demesiydi. Bizde inşallah bu şekilde yapacağız ve emin adımlara çok iyi bir şekilde yol alacağız" şeklinde konuştu.

Sever, yeni yönetim kurulunda yer alacak arkadaşlarının şu isimlerden oluştuğunu kaydetti: “Mustafa Gümüştaş, Levent Çalışkan, Mehmet Pektaş, Mustafa İlgen, Ali Kaan Demirbaş, Recep Beycan, Burhan Demiray, Şükrü Gürler, Musa Alioğlu, Mustafa Dayan, Mustafa Saçıl, Salih Çalışkan, Yıldıray Korkmaz, Namık Kılıç, Recep Özütürk, Fulya Eryılmaz, Deniz Babayakalı, Efkan Cica, Ahmet Kaya, Ufuk Özgü, İlker Dolan, Hür Şenyuva, Mehmet Ünal, Hasan Kılıç, Rıza Damar, Hüseyin Sezer, İrfan Aycan, Hilmiye Bulun, Mahmut Çakır, Kemal Özdemir, Ahmet Turan, İbrahim Yonat, Birol Şengül, İlker Engin, Hasan Akkaş, Mehmet Çırak, Mehmet Akkaş.” 

                                                                            HABER : TAYGUN ERTAN



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli