Erdek Anadolu lisesinde Bonus`suz kampanya

Erdek Anadolu lisesinde Bonus`suz kampanya

Okul bahçesinin beton tanzimi için ``1.M2 de sen al`` kampanyası başlatıldı








Günümüzde
yaşanan promosyon çılgınlığı artık yaşam biçimi oldu.

Alış veriş öncelikli uygulama, Yaşamın her alanına  sirayet ederken Erdek`te Anadolu lisesi yönetimi 100 m2 lik bahçe`nin zeminini beton satıhla kaplamak için ilginç bir kampanya başlattı.

Karşılıksız hibe yöntemi ile hayata geçirilen kampanya da maliyeti 100 tl olan 1.m2 lik beton zemin kaplama için 100 gönüllü aranıyor.

Erdek Anadolu lisesinin bahçe tanzimi için gerekli 100 m2 lik beton`u temin edecek 100 kişinin bulunması üzerine okulun bahçesi Anadolu lisesi standart`ıda kavuşmuş olacak.


Erdek Anadolu lisesi yönetimi karşılıksız Bonus kampanyası ile ilgili açıklamasında beklentilerinin karşılanmasını isteyerek, Hamiyetperverlere şöyle seslendi.


``Okulumuz 1983 yılında ilköğretim okulu olarak yapılmış olup 2005 yılında Anadolu lisesine dönüştürülmüştür. Bir ilköğretim okulu olarak düşünüldüğü için bir lisenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte değildir. Okulumuz 2 katlı ve 12 dersliklidir.küçük ve mütevazı olan okulumuz maddi imkansızlıklara binamızın yetersizliğine rağmen 2010 yılında ki üniversite sınavında Türkiye 475,si olmuştur.2011 yılında edebiyat Türkçe alanında okul olarak Türkiye 16.sı olmuştur. okulumuz yöredeki imkanı bizden katbekat fazla olan okulların arasında çok iyi bir duruma sahiptir.

Eğitimin gitgide daha önemli bir duruma geldiği günümüzde bizim gücümüzün yetmediği durumlarda sizler gibi eğitime önem veren kurumların ve şahısların desteğine önemli derecede ihtiyaç duymaktayız. biz 215 öğrencimize öğretmenlerimize okul yöneticilerimize güveniyoruz ve buraya yapılan her yardımın başarı olarak geri döneğine inanıyoruz.bu eğitim yuvasına imkanınız varsa ve yardım ederseniz bizi mücadelemizde yalnız bırakmamış olursunuz.biz de sizlerin verdiği desteğin sorumluluğuyla işimize bir şevkle bağlanırız.

Okulumuzun bahçesinin zemini oldukça bozuk durumdadır. öğrencilerimizin bu şartlarda güvenli bir şekilde sosyal faaliyetlerde bulunmaları mümkün değildir.bahçe açısından oldukça sağlıksız bir ortama sahibiz.bu anlamda 100 metre küp betona ihtiyaç duymaktayız.bu konuyla ilgili olarak bir kampanya düzenledik.1 metreküpte ortalama 100tldir

1 metreküp de sen al adlı dayanışma ve yardımlaşma kampanyamıza katılmanızı rica ediyoruz. şimdiden gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.``











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı