Erdek Atletik Ankara'da

Erdek Atletik Ankara

Sportif başarılar ile adından söz ettiren Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübünden Bakanlık ve Federasyon ziyareti

Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü , Gençlik Ve Spor Bakanı Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya’nın daveti üzerine Ankara’daydı.

Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan beraberinde sporcusu Aleyna Karaca ile Gençlik Ve Spor Bakanlığı’na ziyarette bulundu.

Gülhan, Bakan Yardımcısının yanı sıra, daha önce 2 defa Erdek’e gelip kendisini ve sporcularını ziyaret eden Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar’ı da federasyon binasındaki makamında ziyaret etti.

Gülhan, bu ziyaretlerde Türkiye Şampiyonu Milli Sporcu Aleyna Karaca’yı da beraberinde götürdü.

Niyazi Gülhan; Gençlik Ve Spor Bakanı Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiğini söyledi.

Hamza Yerlikaya’nın Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü çalışmaları ile ilgili bilgiler aldığını, ziyarette, Ayrıca Hamza Yerlikaya’nın Erdek’in atletizm branşında Türkiye’de önemli bir yer edindiğini ve sporcularını yakından takip ettiğini dile getirdi.

Niyazi Gülhan, “Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak kulübümüzün belli başlı isteklerini temin edeceklerini söyleyip, çalışmalarımızda başarılar dilendi.”dedi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Atletik Ankara'
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli