ERDEK ATLETİK NYZ SPOR KULÜBÜ TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

ERDEK ATLETİK NYZ SPOR KULÜBÜ TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

Bursa’da yapılan Çoklu Branşlar Salon Türkiye Şampiyonası Yarışmalarına Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcuları da katıldı.

17-18 Şubat 2024 tarihlerinde  Bursa’da yapılan Çoklu Branşlar Salon Türkiye Şampiyonası Yarışmalarına Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcularıda katıldı. Yine büyük mücadelelerin olduğu yarışma sonucunda Türkiye Dereceleri yapmayı başaran Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcularının elde etmiş olduğu dereceler aşağıda yer almaktadır.

İKLİM ASLAN 
U-18 Yaş Grubunda Pentatlon branşında sırasıyla 60 Metre Engelli Koşu, Yüksek Atlama, Gülle Atma, Uzun Atlama ve 800 Metre dallarında yarışıp, bu yarışmaların sonucunda elde etmiş olduğu toplam puanla Türkiye İkincisi oldu.

ZÜLAL GÜLTEPE 
U-16 Yaş Grubunda Triatlon branşında sırasıyla 60 Metre Engelli Koşu, Uzun Atlama ve Gülle Atma dallarında yarışıp, bu yarışmaların sonucunda elde etmiş olduğu toplam puanla Türkiye İkincisi oldu.

ALEYNA KARACA
Büyükler Kategorisinde Pentatlon branşında sırasıyla 60 Metre Engelli Koşu, Yüksek Atlama, Gülle Atma, Uzun Atlama ve 800 Metre dallarında yarışıp, bu yarışmaların sonucunda elde etmiş olduğu toplam puanla Türkiye Üçüncüsü oldu.

ARAS GÜRER 
U-16 Yaş Grubunda Triatlon branşında sırasıyla 60 Metre, Uzun Atlama ve 600 Metre dallarında yarışıp, bu yarışmaların sonucunda elde etmiş olduğu toplam puanla Türkiye üçüncüsü  oldu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı