Erdek, Atletizm`de çıtayı aştı.

Erdek, Atletizm`de çıtayı aştı.

Atletizm federasyonu Ege ve Marmara Koordinatörü İbrahim Urgancı, ``Hedefte başarılar var``

Milli Atletizm antrenörü Niyazi Gülhan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erdek Atletizm takımı, Federasyon Ege ve Marmara Koordinatörü, Milli Antrenör İbrahim Urgancı`nın izlemine alındı.

 Balıkesir Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Milli Atletizm Antrenörü ve ynı zamanda Atletizm federasyonu Ege ve Marmara bölgesinden sorumlu koordinatör olan Urgancı, Özellikle Balıkesir olarak 2 si Erdek`ten olmak üzere 10 sporcu ile katıldıkları milli kamp ve yarışmalarda önemli dereceler elde ettiklerini söyledi.

Urgancı, İlde Balıkesir, ilçelerde Erdek`in Atletizm noktasında gerek eğitim kadrolarının, gerekse yerel yönetim çevrelerinin verdiği katkı sonucu başarının yakalandığını, bu olumlu örnekleri çoğaltmak adına çalışmalarının il genelinde sürdüğünü söyledi.

Urgancı her spor`da olduğu gibi Atletizm`de kendi içinde çeşitlendiğini bu anlamda geleceğe dönük başarı beklemek için, sporcuların küçük yaşta daha ilkokul çağında bu spora emek vermeleri gerektiğini söyledi.

Milli Hoca Urgancı, Atletizm`de başarı bekleyen gençlerin en büyük destekçisi aileleri olduğunu, sağlıklı bir aile katkısı kaçınılmaz başarılara etken olduğunu söyledi.




  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı