Erdek Belediye Meclisi iki gün yine geriye sardı

Erdek Belediye Meclisi iki gün yine geriye sardı







Erdek Belediye Meclisi'nin, iki güne yayılan toplantısında da, çoğunluğu elinde bulunduran CHP'nin tüm üyeleriyle katılmaması nedeniyle önemli maddeler görüşülüp, karara bağlanamadı.

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın başkanlığında, 1 Ağustos 2012 günü gerçekleşen ağustos ayının ilk toplantısında, 10 maddelik gündemden yalnızca ikisi olan AKP'li Belediye Meclisi Üyesi Selçuk Acu'nun meclis üyeliğinden ayrılması ile boşalan Denetim ve İmar Komisyonu Üyeliği için seçim yapılarak, bu göreve AKP'li Yılmaz Öğrenir getirirken, ayrıca bir otobüs durak yerinin iptali maddesi de kabul edildi.

İlk günkü toplantıda, gündemde bulunan Kastri bölgesinde plân değişikliği yapılmasının görüşülmesi, bir gün sonra, 2 Ağustos 2012 tarihindeki toplantıya bırakıldı. Ancak, bu tarihte gerçekleşen toplantıda AKP grubu hazır bulunurken, CHP'den yalnızca Burhan Karışık, Nimet Kalafat ve Levent Karabacak'ın katıldıkları gözlendi.

Toplantıda, İmar Komisyonu'nda ağırlıkta bulunan CHP'lilerin, Kastri bölgesinde imar plânı değişikliği gerçekleştirilmesi konularını kapsayan altı madde hakkında karar vermemeleri sonucu komisyon raporunun yazılamaması nedeniyle bu maddeler görüşülemeyerek, eylül ayı toplantısına kaldı.

Yalı Mahallesi'nde bulunan bir taşınmazın, arka bahçe uzaklığının belirlenmesi konusundaki gündem maddesi de, görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na gönderildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı