Erdek belediyesi Şubat toplantısını gerçekleştirdi.

Erdek belediyesi Şubat toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Aysan ile Acun Yalı mahallesi 19 MI imar planı 289 nolu ada da plan değişikliğine ret oyu verdi.




Erdek belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

4 madden oluşan gündemde Meclis üyesi Mehmet Ali Kılıç mazeretli sayılırken, Sedat Ülgay toplantıya katılmadı.

Gündemin 1.maddesinde görüşülen zabıta ve itfaiye müdürlüğünde çalışan personelin fazla mesai ücretleri aylık 198 tl olarak oy birliği ile kabul edildi.

2.madde ise 5393 sayılı Belediye kanununun 25.maddesi hükmü uyarınca denetim komisyonunda çalıştırılmak üzere Erdek vergi dairesinden 2 kişinin 10 gün süre ile çalıştırılması ve günlük 66.19 tl ücret ödenmesi oybirliği ile kabul edildi.

3.madde de sözleşmeli personele verilecek ek ödeme oranlarını 15.02.2012 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere oy birliği ile kabul edildi.

4.madde de Erdek yalı mahallesinde "19MI"imar planında yer alan 289 nolu imar adasında plan değişikliği talebine Hüseyin Aysan ve Selçuk Acu ret oyu kullanırken, Aycan Ener çekimser oy kullandı.

10 Gün önce Erdek belediyesinde çalışmalarına başlayan İçişleri bakanlığı baş kontrolü Ahmet Erol Dilek'in Belediyenin daha sağlıklı olarak kamulaşması ve yapılan hizmetlerde hata yapmamak adına görevlendirildiğini belirten başkan Aysan ‘‘ Sayın A.Erol Dilek aramızdaki çalışmalarına başladı. Erdek'te bulunduğu süre içersinde görevini en iyi şekilde yerine getirerek mevzuatta rehberimiz olacaktır.'' Diyerek başmüfettişi meclis ile tanıştırdı.





Mülkiye Baş Müfettiş`i Ahmet Erol Dilek Erdek Belediyesindeki görevine başladı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false