ERDEK BELEDİYESİ`NDE 8 ADET YENİ MÜDÜRLÜK BİRİMİ KURULUYOR

ERDEK BELEDİYESİ`NDE 8 ADET YENİ MÜDÜRLÜK BİRİMİ KURULUYOR

Erdek Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle meclis salonunda yapıldı. CHP`li ve AKP'li meclis üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda 4 gündem maddesi vardı.Başkan Mimar Sarı,sadece dönem başlarında yapılan top

       BESTER HABER - ERDEK       

5393 sayılı yasa’nın 20.maddesi’ne istinaden Meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kaydedilmesi oy birliği ile kabul edilirken, Alaattin Mahallesi tapunun pafta:19MII, ada:486,parsel:11’de kayıtlı taşınmaz ile ilgili plan tadilatı yapılması ile ilgili başvuru oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Erdek Belediyesi’nde 8 adet yeni Müdürlük Birimi Kuruluyor

Balıkesir’in büyükşehir olması sebebi ile köylerinde mahalle olarak Erdek Belediyesine bağlanması ile birlikte norm kadroda artış oldu. Bu sebeple yeni müdürlük birimlerinin kurulmasına ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Başkan Sarı, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çevre ve Koruma Kontrol Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü’nün kurulabilmesi için Meclis’ten onay aldı.

2013 yılı kesin hesaplarına sıra geldiğinde 5 Milyon 904 Milyar bütçe dışı borçlanmanın yapılmasını kabul edemeyeceklerini belirten Başkan Sarı, bu konuda inceleme isteyeceklerini ifade etti.

AKP’li meclis üyeleri 2013 yılı kesin hesaplarını kabul ederken, CHP’li meclis üyeleri red etti.

9 Mayıs 2014 Cuma günü saat:17.00’da 5 ek gündem maddesini görüşmek üzere toplanacak olan Belediye Meclisi;

1-İlçemiz Alaatin Mahallesi 1/1000 ölçekli “19MII” imar planında “Kütüphane Alanı” olarak ayrılan tapunun   pafta:18, ada:182, parsel:8’de kayıtlı taşınmaz ile ilgili plan tadilatı yapılması,

2- Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Yönetim Kurulu Seçimi Hakkında,

3- Güney Marmara Zeytin Hastalıkları ile Mücadele ek üye seçimi hakkında,

4- Şirket Devir Alınması Hakkında,

5- İmar Komisyonu Üyeliği  seçimi hakkında görüşmek üzere tekrar toplanacak.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı