Erdek belediyesinde Bayramlaşma

Erdek belediyesinde Bayramlaşma

Başkan Burhan Karışık, "Herkes kapısının önünü süpürerek temizlik kampanyasına kaltılmalı"

Bugün saat 11.00/12.00 arasında gerçekleşen bayramlaşma için Erdek belediye Başkanı Burhan Karışık ve bazı meclis üyeleri, Belediyede yerlerini alarak, Bayram tebriklerini kabul ettiler.

Bayram dolayısı ile, Bayramlaşmak için belediye ye gelen vatandaşların tebrik ve kutlama mesajlarını çevresel temizlik ve çöp temizliği gündeme damgasını vurdu.

Başkan Burhan Karışık, Çöp toplama ve çevre temizliği noktasında tüm ekiplerin seferber alinde bulunduğunu, ancak özellikle Cuğra plajında "Günlükçü" olarak tabir edilen vatandaşların beraberinde getirdikleri yiyecek ve içecekleri giderken kumda bıraktıklarını, bu olumsuzluğunda temizlik çalışmalarını önemli ölçüde aksattığını söyledi.

Başkan Karışık, bu anlamdaki şikayetlerin en aza idirgenmesi adına Çevre temizlik müdürü Öznur Ak Alakuş'a verdiği talimatla, Cuğra sahilinde işletme sahiplerinin sezon yoğunluğu içinde kendi çevrelerini temizleme çağrısında bulunmasını istedi.

Başkan Karışık, "Bazı işletmeler kendi önlerini temizleme noktasında büyük duyarlılık gösteriyor, yapmayanlar için gerekli çağrıda bulunarak bu geçiş sürecinde herkesin taşın altına elini koyup, kapısının önünüğ temizlemesini, bekliyoruz." derken aynı zamanda eski çöp konteynırlarının bakım ve onarımda olması, mevcut konteynırların yetersiz kalması nedeni ile Cuğradaki tüm tesislerin işletmeleri önüne plastik standart çöp kovası koymalarını istedi.



Anahtar Kelimeler: Erdek belediyesinde Bayramlaşma
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı