Erdek Belediyesi’nden çöp toplama saatlerine uyma çağrısı

Erdek Belediyesi’nden çöp toplama saatlerine uyma çağrısı

Erdek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçedeki çöp toplama saatleriyle ilgili açıklama

Erdek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçedeki çöp toplama saatleriyle ilgili açıklama yaparak, vatandaşların, bu saatlere uymalarını istedi.

Açıklamada, vatandaşların, çöp toplama araçlarının geçiş saatlerini bekleyerek, konteynerlerini dışarı çıkarmaları ve çevreye çöp, park-bahçe atığı, kül, ambalaj atığı bırakmamaları ve bu süreçte maske, eldiven gibi atıkları atmamaları gerektiğine işaret edildi.

Belediyenin açıklamasında, vatandaşların çöğ toplama saatlerine hassasiyetle uymaları, uymayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi.

                                          ÇÖP TOPLAMA SAATLERİ

Açıklamada, Sahil Mahallesi’nde bulunan gri çöp konteynerlerinin salı-perşembe günleri 06.00-15.00, Zeytinli Mahallesi’nde bulunan(Turgut Özal Bulvarı-Seyitgazi Tepesi arasındaki tüm sokaklar) gri çöp konteynerlerinin salı-cuma günleri 08.00-15.00, Yalı Mahallesi’nde bulunan(Hükümet Caddesi’nden Turgut Özal Bulvarı’na kadar olan tüm sokaklar) gri çöp konteynerlerinin pazartesi ve perşembe günleri 08.00-15.00 saatleri arasında toplanacağı belirtildi.

Belediyenin açıklamasında, ambalaj atıklarının toplandığı mavi konteynerlerin, Zeytinli ve Yalı mahallelerinde pazartesi ve perşembe günü toplanacağı duyuruldu.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu