Erdek Belediyesi’nden çöp uyarısı

Erdek Belediyesi’nden çöp uyarısı

Erdek Belediyesi, kırsal turistik mahallelere giden vatandaşları, çevre temizliğine dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Erdek Belediyesi, kırsal turistik mahallelere giden vatandaşları, çevre temizliğine dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Belediye şu açıklamayı yaptı:

“Belediyemiz İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne bağlı ekipler, düzenli olarak kırsal mahallelerimizde bulunan çöp konteynerlerinden çöpleri toplayarak, genel temizlik çalışmalarını sürdürmektedirler. Özellikle Turan, İlhan, Doğanlar. Narlı mahallelerimiz ve bu mahallelerimizde bulunan koylarda kamp yapan, günübirlik ziyarete gelen, denize giren ve mangal yakan vatandaşlarımız, çöplerini yol kenarlarına, ağaç diplerine bırakmaktadırlar. Bu güzergâhta, yol boyunca çöp konteynerlerimiz bulunmaktadır. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Yaşamımızı sürdürebilmemiz için doğaya ihtiyacımız var. Tüm insanların da yaşam kaynağımız olan doğaya sahip çıkması gerekmektedir. Orman yangınlarına neden olabilecek ve doğayı kirletecek pet şişe, cam, sigara izmariti ve çöplerinizi lütfen yol kenarlarına atmayınız. Temiz bir çevrede yaşamak her canlıya iyi gelecektir. Lütfen doğamızı koruyalım ve sahip çıkalım.

Başka dünya yok!



OSMAN VATANDAŞ
11.07.2023 14:11:29
Medeni insan doğaya çöp atmaz ama bizim insanımız medeniyeti öğrenemedi.

Gürol SAYIN
11.07.2023 21:43:50
Kumsalda ve şehir merkezinde de uyarıcı yazılar olabilir! Bisiklet yolu olarak yapılan bölümlere de motor görmemesi konusunda da uyarıcı elektronik yazılılar veya denetim olabilir!

Adnan özçelik
11.07.2023 22:01:14
Söylenenler doğru vatandaşların duyarsızlığı had safhada plajlar yollar çöp içinde ama köylere gelen çöp kamyonları konteynırları boşaltıp gidiyorlar etrafdaki çöpler öylece kalıyor onlarda rüzgarla denize süpürüp temizleyen görevli olmadığı için bırakılan çöpler öylece kalıyor belediyenin muhtarın ve koylununde duyarsızlığı eklenince cennet gibi yerler çöplüğe dönmüş durumda

Yücel_ tuna
11.07.2023 23:38:36
Bugün küçük ova koyuna gittim gördüğün çöp yığını görünce şaşırdım oranın biran önce temizlenmesi gerekiyor.ilgilenirseniz sevinirim.Marmarada gördüğüm en güzel koylardan biri çöplük olmasını istemiyorum saygılarımla

Kamil sayin
12.07.2023 19:14:43
Uyarma ceza kes. Özellikle de Erdek Bandırma plakalı araçlara, yola yanan sigara izmariti atmak dahil inşaat pislikleri Pet şişe onlar atıyor. Sanki yol kenarındaki zeytin bahçeleri gavurun malı. Hoş gavur dediğin aracından asaga hiç bir şey atmaz. Sokağı dahi kirletmez ama biz böyle diyerek kendimizi yucelttigimizi sanırız.

Anahtar Kelimeler: Erdek Belediyesi’ uyarısı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı