Erdek CHP Hale Tuna ile devam

Erdek CHP Hale Tuna ile devam

CHP 20 ilçede gerçekleştirdiği delege seçimleri ardından Erdek ile ilçe kongrelerine başladı.

CHP 20 ilçede gerçekleştirdiği delege seçimleri ardından Erdek ile ilçe kongrelerine başladı.  CHP, Hale Tuna başkanlığındaki Erdek başkanlığı tarafından hazırlanan tek liste ile gittiği ilçe kongresini VUSLAT otel salonunda gerçekleştirdi.

Eski Milletvekili Mehmet Tüm'ün Divan başkanlığına getirildiği genel kurulda ilçe Başkanı Hale Tuna kapsamlı bir faaliyet raporu sunumunda Erdek'te oylarını arttırmalarına karşın bu başarının yurt genelinde taşınamadığı için çok arzulamalarına rağmen Cumhuriyetin 100 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanamadıklarını söyledi.

Hale Tuna'nın ardından Belediye Başkanı Burhan Karışık,  İl Başkanı Erden Köybaşı, Milletvekili  Ensar Aytekin, Milletvekili Serkan Sarı, Eski İl Başkanı İrfan Barış ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun yaptıkları konuşmalar ile partilerinin başarı ve başarısızlıklarındaki nedenleri anlatıp öz eleştiride bulundular.

Milletvekili Ensar Aytekin ilçe kongreleri ardından il kongresi ve sonuçta büyük kurultay ile yeni bir sürece girileceğini vurgulayarak hazırlanan yeni tüzük tadilatı ile CHP'de yeni bir dönemin başlatılacağını açıkladı.

Aytekin yeni tüzük tadilatı sonrası bundan böyle Milletvekillerini parti üyelerinin tespiti ile yapılacağını, Parti genel sekreterliği yapısının güçlendirilerek Genel Başkandan sonra sorumluluk üstlenen güçlü bir genel sekreterlik yapısının uygulamaya geçirileceğini söyledi.

CHP Erdek ilçe kongresinde daha sonra yapılan oylamada Hale Tuna Başkanlığındaki Hasan Altındağ, Hülya Ay, Hasan Geniş, Ali Karaman, Vahit Kocabıyık, Devrim Korkmaz, A.Cem Kulalı, İnciser Örnekli, Ayten Özokan, İsa Cem Sezer, Necla Sü, ve Abdullah Şener yönetim kurulu asıl üyeliklerine,  Hasan Altındağ, Hülya Ay, İbrahim Beyoğlu, Ahmet Durak, Recep Eren, Hasan geniş, Çetin Gül, Nimet Kalafat, Ali Karaman, Burhan Karışık, Vahit Kocabıyık, A. Cem Kulalı, Devrim Korkmaz, İnciser Örnekli, Mert Örs, Ayten Özokan, Faika Özlem Sarı, İsa Cem Sezer, Necla Sü, Abdullah Şener, Şaban Telemeci, Hale Tuna ve Hasan Yapakçı ise il delegesi oldular.



Furkan Durmaz
5.08.2023 19:39:14
Türk Bayrağı Kanunu'na göre kürsülere bayrak asılması yasaktır ve bu durum suç teşkil eder. Memleketi yöneteceklermiş, gidin önce bayrak kanununu okuyun. "https://youtu.be/c5sCite7D7M?t=18"

Anahtar Kelimeler: Erdek devam
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı